Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
sergeny:
hmura ви про що ?
Вибачте але часи коли я міг запропонувати кілька варіантів далеко позаду.Це колись я доставав з буса глобіки,голдени ,оупени...розказував і людина рішала що брати.
А зараз це вже єксклюзив.Люди дивляться на ціну.750 у мене з 4100+на паливо в залежності від відстані.А на базарі в четвер дешевше!
Це вже з слухами про ХтраТВ кажу що ось 750 безкарточний а за 800 карточний(4060).Обгрунтовно пояснюю,і більшість згоджується на дорожче
Хоч ще раз перечитав що писали і дійсно.Я неставля тюнера які без гарантії(ОРТ непрацює...і т.д) дісеки тільки корпусні,тарілка так щоб до року (а краще до 3 і більше)незвонили що непрацює (бо дерево розвилось ) :2funny:
А скільки бачив "базарних"установок,коли тарілка прямо під вікном біля входу :2funny: Даже рогів нетреба,просто плечами зачіпите :2funny:
дядя Міша:
В Івано Франківську в магазині, для своїх односельчан, я брав комплект 4100(китайський) без кабеля за 650 гр .... + моя робота 100 гр....Напевно, що з кожним роком установка іде на спад, я починаю вже забувати як вона виглядає....Це я про своє село...
hmura:
--- Цитата: hellosat_net від 20:41:52, 08 Вересня 2011 ---hmura ви про що ?
Вибачте але часи коли я міг запропонувати кілька варіантів далеко позаду.Це колись я доставав з буса глобіки,голдени ,оупени...розказував і людина рішала що брати.
А зараз це вже єксклюзив.Люди дивляться на ціну.750 у мене з 4100+на паливо в залежності від відстані.А на базарі в четвер дешевше!
Це вже з слухами про ХтраТВ кажу що ось 750 безкарточний а за 800 карточний(4060).Обгрунтовно пояснюю,і більшість згоджується на дорожче
Хоч ще раз перечитав що писали і дійсно.Я неставля тюнера які без гарантії(ОРТ непрацює...і т.д) дісеки тільки корпусні,тарілка так щоб до року (а краще до 3 і більше)незвонили що непрацює (бо дерево розвилось ) :2funny:
А скільки бачив "базарних"установок,коли тарілка прямо під вікном біля входу :2funny: Даже рогів нетреба,просто плечами зачіпите :2funny:
--- End quote ---
Не знаю як у вас , но самий дешевший приймач який я ставлю це BigSAT BS-S67 CR (4060). А під шару з дешевших Openbox S1 , а так HD : Amiko , Atlas і т.д. по бажанню клієнта , кабель FinMark або Sprint SL6 , дісеки тільки корпусні і т.д.
Телефонує чи приходить клієнт замовити антену , моє перше запитання до нього
Як тобі зробити добре чи дешево ? Якщо каже дешево то я його відправляю на базар кажу який магазин іди туда там тобі хлопці зроблять дешево за 700 грн. Але якщо будуть якісь проблеми то підходь не до мене , а до них бо у мене тільки добре ca.,
Ось до чого я веду : Навіщо ставити 5 комплектів дешевих щоб заробити (500 грн. умовно) коли можна ці гроші заробити на одному нормальному комплекті , а на ХД із шарою ще більше derisive.gif
Vetal999:
Не факт, що дешевий комплект в дешевого майстра відразу накриється. Якщо ставити і по 700 грн залишається більше 300 грн за пару годин роботи.
cuper:
як може поучитись більше 300гр., >:( >:( >:( >:( >:(
Навігація
Go to full version