Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
vadets:
Чим більше голів тим більше потраченого часу. Час - гроші. Кількість прийому супутників діло дійсно індивідуальне. Як на мене, то 4W+5E+9E+13 36E казалось оптимальним. А що на 19* цікавого? Каналів звичайно багато, але це цікаво для знавців німецької. Знаю що є (чи був) відкритий HD "АРТИ". Имхо 13Е краще. Відкриті російські канали, на випадок якщо платні не прцюють. А взагалі то можна поєднати по типу 4W+5E+9E+13E+19E. В нас одна така висить. Принаймі я думаю що конфігурація в неї така. (Не моя робота).
kapitoshka:
не знаю чи по темі, не хотів створювати нову тему.
В п'ятницю хочу поїхати на радіо базар у Львові та купити все необхідне обладнання для прийому 36 градусу.
Потрібно: тарілку, кронштейн, головку на 36 градус з одним виходом, дісек (щоб з'єднати іншу тарілку), кабель.
Порадьте щось по виробниках і цінах приблизних а також який розмір тарілки брати.
Дані:
Тюнер 9500 самс
Регіон: Львів, Лисиничі біля Винник.
slavon:
--- Цитувати ---Порадьте щось по виробниках і цінах приблизних а також який розмір тарілки брати.
--- End quote ---
Тарілку можна брати 0,95м харківську чи 0,88м польську Мамбо - ціна приблизно 20$, ковертор Ку діапазону круговий для 36Е - наприклад Inverto круговий 0,3 дБ або 0,2 дБ, кабель Фінмарк 660 чи 690, або польський Sprint S660 or S690.
--- Цитувати ---Тюнер 9500 самс
--- End quote ---
По вибору приймачу для "цьоці Шури" у нас на форумі є ціла тема http://sat-ukraine.info/index.php?topic=6632.msg104128#new
ates4:
Народ підскажіть скільки буде коштувати установка "дракона"+36Е з твінами (комплектуха замовника) в Києві *-I
Mxat:
В Києві якщо просто поставити(без підключеня шари ),то робота десь гивень 600.
Навігація
Go to full version