Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..

<< < (131/187) > >>

remax:
Поставив вже 7штук 60см драконів, що маю сказати, що ОРТ в дощ сипе у 2х з них, а ту інших 5ти все гуд. Навіть ставив на Ямал, так сигнал не гірший за 902 Харківську, ну хіба що трохи...

VictorZ!:
А от хто ставить комплекти для перегляду HD, цікаво, яка ціна? Я маю на увазі як ціну,коли встановлювати все повністю-  і хд тюнер, і 36 і 9 градус, і підключення до інтернету тюнера, свіча і т.д. -коли я купую для клієнта і тарілку, і тюнер,можливо, свіч і т.д.
Також цікавить- і думаю, що не тільки мене- вартість самих робіт, коли в клієнта все вже куплено- і тарілка, і тюнер, і свіч і т.д., але ж  це все треба підключити, з інетом з"єднати, шуру настроїти і т.д.???
ХД потроху люди купують і відповідно є потреба в підключенні і встановленні, і думаю я, що роботи по встановленню ХД є трохи більше, і цінитися вона має дорожче.
Хто якої думки?  Чи може взагалі нову тему створити, про вартість встановлення хд комплектів?

Android-80:
За цей тиждень поставлено три HD-комплекти. Два IP Box 91 і один Атлас5000. На всіх монтажах використовувались тарілки тріакс, фінмарк 660, F-компресійки, голови інверто, дісеки в коробках і т.д. Ціни з робою вийшли різні від 500 до 650 вічнозелених. Трохи монтажі відрізнялись по комплектуючих. При такому монтажі і на обладнані гарно заробляється і на роботі. Одна миска-250 грн, дві- 400грн. ca.,

Android-80:
А якщо в клієнта все є, тобто він сам собі купив обладнання, то він однозначно жлоб і на ньому багато не заробиш :2funny: Там обладнання і відповідне - тюнер(аріва або гроб 403), кабель "піся"(RG6 usa standart) O0 :-Р, тарілка з кривим дзеркалом і кабель скарт-скарт, для підключення хадешного апарату до самсунга 4-ої серії O0 *oohaa* Коли кажеш, що потрібно ще кабель HDMI, то клієнт шокується від ціни в 70-90грн. Так дорого? В мене ж є "файний" шнур - "колотка"(це в народі так скарт величають). Короче без слів, на таке я не ведусь, або пропоную зробити за 100 баксів. ca.,

VictorZ!:

--- Цитата: Android-80 від 11:42:15, 16 Січня 2011 ---А якщо в клієнта все є, тобто він сам собі купив обладнання, то він однозначно жлоб і на ньому багато не заробиш :2funny: Там обладнання і відповідне - тюнер(аріва або гроб 403), кабель "піся"(RG6 usa standart) ...................................................

--- End quote ---

Ну буває і не так- клієнт може всю електроніку купити за оптовими цінами, в т.ч сат-обладнання, і не жлоб, але сам того не поставить., тому й цікаво.....

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version