Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..

<< < (129/187) > >>

vadets:

--- Цитата: sattv1 від 18:48:11, 09 Січня 2011 ---
--- Цитата: vadets від 17:28:42, 09 Січня 2011 --- І якщо вода попадає за рубашку через щілини, то від цього ніякої шкоди не буде. Як попала - так і вибіжить. Що залишилось - висохне.

--- End quote ---
Сміх та й годі!.. Якщо, та аби... Та попадає вона туди і чомусь не висихає. А як потрясти, то добре водичка булькотить всередині...

--- End quote ---
Буває якщо розтріскався ковпачок закривающий опромінювач. Утворюється "стаканчик". Ось тут вже треба міняти. Можна шукати чим замінити розтрісканий пластик, але ціна нової така, що не стоїть заморочуватись.

sasha1968:

--- Цитата: NAZAR від 17:38:47, 09 Січня 2011 ---
--- Цитата: vova-sp від 11:29:48, 09 Січня 2011 ---Євроскай обмотати iзолентою i вода не затече. Ми перейшли на 60 антену i ставимо тiльки Євроскай сигнал добрий на них. Пробував пауксис сигнал менший на тiй же антенi 60. :)

--- End quote ---
Я вибачаюсь,а що ви ловите на 0,6 антені??? Це що-дракона з неі робите?

--- End quote ---

Давно вже ставлю. На 90см сигнал не набагато кращий.  При якісному складанні і ретельній
настройці Я за 60-70 см.
Подивитися як ставлять піонери. Про яку ретельну настройку може іти мова. Приїхали,
зложили комплект на колінах, просвердлили 4 дирки, як-небудь навели на супутник,
гроші в кишеню і допобачення!!!!
А на рахунок кришечок на головках-треба ставити бренди перевірені часом наприклад SHARP.
Ні разу не бачив щоб на такій потріскалась кришка!

vova-sp:
Nazar в нашому регiонi дуже добрий сигнал на 60 антену трьоголовий, навiть можу сказати сигнал по шкалi  Глобо 6000, сiрiус 5канал 91проц, амос 1плюс1 91проц а хотбiрд ртр планета 70проц. Я думаю хватаэ того сигналу  за цiну 700гр той хто платить бiльше получаэ 90см антену. Але ви бачете як Харкiв пiдняв цiну на антени виходу немаэ приходиться ставити малi антени. ca.,

sergeny:
vova-sp
сiрiус 5канал :2funny: :2funny: :2funny:
Краще скажіть сигнал на перший балтійський.Чи у вас і в списках його нема :o :2funny: :2funny: :2funny:

tosat:
Ще хай скаже який у нього сигнал ОРТ на Hotbirdi, бо РТР це не показник..

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version