Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
Ігор Горбусь:
--- Цитата: fox-taras від 12:49:39, 08 Січня 2011 ---
--- Цитата: tosat від 10:09:58, 08 Січня 2011 ---А навіщо їх вертіти..? :), що стане більше каналів показувати..?Роблю висновок що ви тільки вчитеся, бо нормальний майстер встановлює тарілку один раз і більш ніхто ніколи до неї не заглядає - навіть коли старі супутники міняються на нові - запас сигналу позволяє..
Також нормальний майстер (не базарник ) встановить кабель відповідної якості та головки, котрі точно працюють роками, бо навіть зараз є такі (наприклад фірми Інверто) на котрі дається 5 років гарантіїї..
--- End quote ---
Неправий ти брате і базарники мають якісний кабель і головки інверто.Це я про себе.
--- End quote ---
І я у Тараса беру весь товар , і у мене ( правда єдиного на весь ринок ) теж є якісний кабель ,
і установки у мене з річною гарантією та безкоштовною прошивкою , що правда на 50 грн.
дороще від інших , так що тут на рахунок базарників полегше , у чому моя вина що мене
кваліфікованого спеціаліста доля вимусила вийти на ринок ? Впевнений що тут у нас на
форумі куча народу з вищою технічною освітою теж на ринку промисляють !!!
jocoka:
Тріснутих Евроскаїв я ще незустрічав но Пауксисів дуже багато.
sattv1:
--- Цитата: vadets від 22:43:06, 08 Січня 2011 ---А я скажу, що конвертор евроскай досить не погано зроблений. Я тут одного розібрав і був приємно вражений рівнем герметичності. Брак зустрічається, але рідко. В мене попало 3 шт одновиводних за три роки. Про 4100 теж поганого нічого не скажу. Нормально вони працюють.
--- End quote ---
Євроскай по характеристиці -яка ціна така якість- перепльовує всі інші. Відсоток відбраковок не такий вже великий. Приблизно на 100 антенн в цьому році від затяжних дощів восени (розгерметизація) згоріло не більше 5шт. А ще проблема є з цими головками - на одному супутнику пропада сигнал з однієї частоти. В основному це на Хотбірді канал ОРТ на 12597. Теж мабуть 3-4 замінив.
А з іншої сторони, як установок тепер все менше, то хоч на ремонті тепер можна заробити.
KYJIAK:
Хотілось би, щоб тих хто хвалить євроскаї, нарвались як я в тому році.Із 60 штук головок які були поставлені протягом місяця, до 10 прийшлось міняти..на протязі півтора місяця, а потім ще пару через зиму..ох я наїздився по районі.Особисто мені подобались шарпи які ми ставили років 5 назад . а ви роздули цілу тему про дешеву продукцію..
vova-sp:
Євроскай обмотати iзолентою i вода не затече. Ми перейшли на 60 антену i ставимо тiльки Євроскай сигнал добрий на них. Пробував пауксис сигнал менший на тiй же антенi 60. :)
Навігація
Go to full version