Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..

<< < (125/187) > >>

Android-80:
 А мені пох@й хто і що ставив :2funny: Коли їду на доробку, то заздалегідь домовляюсь за ціну. Ціна роботи 150-250 грн.(ремонт чи доробка чужої антени), а це іноді і повна перестановка тарілки з заміною комплектуючих(LNB,дісек,мультифіди,кабель). От мене одне смішить, що стоїть вже 10 років, хоча поставлене роки 2-3 назад... O0 *-A А воно фізично стільки не простоїть, бо строк експлуатації "харківчанки" по госту - 24 місяці!!! Вона років через 5 стає від 10 до 70% рижа, а це показник? Мабо польське стоїть довше і це перевірено часом, но і ціна тоді матеріалів була в 3-5 разів дорожче теперешніх комплектуючих. ca., Хтось писав про "дешевий кабель"? Народ, не смішіть мої "яйця"!!! :2funny: RSI RG6 USA STANDART, який в народі має кличку - "піся" через два-три роки тріскає і натягує воду з "наслідками" фізично довго не живе!

ЗІ. От читаю весь цей флуд і самому приходиться флудити... :-Р Хлопаки, дешеве то є гамно і воно довго не живе... То навіщо тут вішати лапшу про євросатовські голови, які віджили максимум 3-4 роки і були замінені в 70% випадків з пропаданням сигналу і т.п.??? *-I

carder:
Почитав цю тему 70% маячні написано є товар дешевий для жадібниг клієнтів, є середній для пересічного громадянина і  є якісний для тих хто ставить на довгі роки от і вся делема даної теми.
Такщо ставимо те клієнтові на які гроші він може розраховувати. O0 ca., *-I

Android-80:
Сергій, звісно, що пишуть всяку хрєнь і самому стає смішно від тих "євроскаїв"... :-Р Пішла ностальгія: років 6-7 назад були популярні євросати(тікі подовгуваті чорного кольору), то 70-90% їх вже замінено і не через те, що витріскала пластмаса, а через те, що втратили герметичність! Ось недавно пробував реанімувати "інваком", які простояли 11 років і скажу, що безрезультатно. :'( В кінці-кінців поставив інверто "мільти"(тонкі). і думаю, що років 10 теж простоять...

evgbut:

--- Цитувати ---А з іншої сторони, я не говорю про ваш регіон, а у нас десь років 5-7 назад, антени ставили по 1100-1200 грн
--- End quote ---
.
У нас було 1300-1370 з одною головою таз 1.20 і голдкарта виасата тюнер хумакс

vadets:
А я скажу, що конвертор евроскай досить не погано зроблений. Я тут одного розібрав і був приємно вражений рівнем герметичності. Брак зустрічається, але рідко. В мене попало 3 шт одновиводних за три роки. Виявились при відстройці мультифідів. Мабудь сотні дві за цей час виставив. І один відказ був під час експлуатації. Не сказавби, що вони так уже тріскають. Один раз приходилось міняти - тріснули ковпачки. Забув запитати коли ставили. Видно що давно - тюнер ще арионообразний. А Інверто теж китайські. І не факт, що і там брак не попадає. А ось кабель РСІ це зло. Про 4100 теж поганого нічого не скажу. Нормально вони працюють. Чим більш наворочений, то менш надійний. На днях принесли на ремонт IP-box 910. Дивились і до мене. Похоже повний гаплик йому, а які гроші. Запропонував йому ORTON HD 403p - погодився.
Попередив що лінукса в ньому нема - почув у відповідь, щоб з ним розібратись, то треба пів життя на це покласти. Типа нема і добре що нема.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version