Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
VANOS:
Раз на раз не приходиться, як вже раніше писали "новачкам везе". Інколи дехто тарілку неправильно може зібрати, воно нічого на сигнал не впливає, але якщо є два болтики під викрутку то їх бажано прикрутити на своє місце а не десь інакше. І кріплення бажано прикрутити до стіни чи чогось ще там, а не прибити. На 75 градус кріплення іншою стороною прикрутити. От такі нюанси я пояснюю деяким клієнтам, та інколи не помагає. Звідси висновок ціна за установку зростає приблизно у два. Взагалі то є пропозиція зробити ілюстровану інструкцію по складанню та установці тарілки.
slavon:
evgbut Прошу пана одно з двох - або Ви великий везунчик, або Ви нам тут всім вішаєте на вуха "макаронні вироби" .... Здається мені що друге :2funny: :2funny: :2funny:
--- Цитувати ---головки стоять євроскай
--- End quote ---
50-60% Евроскаїв конверторів при затяжних дощах "нап'ється води", а копуса решту за 2-3 роки росто розвалються від перепаду температур, сонця морозів - така вже " якісна" в них платсмаса.
--- Цитувати ---кабель дешевенький
--- End quote ---
витримає максимул дві зими і потріскає, а на весну також "нап'ється води" :2funny: :2funny: :2funny:
--- Цитувати ---люди вже набагато розмуніші купують комплект на 3 голов гривнів за 500 іставляють самі досить непогано і все це працює роками
--- End quote ---
Бачив я як все це само працює - рівень сигналу на Астра 4А (Сіріус 4) на рівні 30% по шкалі Опену Х540, супер працює скажу я Вам :2funny: :2funny: :2funny:
sattv1:
--- Цитата: evgbut від 09:42:29, 08 Січня 2011 ---У нашому селищі кожен другий майстер і тарілки вертять кому куди заменеться і обходяться без супер майстрів і роками все працює :2funny:
--- End quote ---
У нашому селищі після кожного такого "майстра" мені приходиться переробляти
sattv1:
--- Цитата: evgbut від 10:24:20, 08 Січня 2011 --- люди вже набагато розмуніші купують комплект на 3 голов гривнів за 500 іставляють самі досить непогано і все це працює роками
--- End quote ---
у вас може й розумніші, а в нас такі горе - економісти , що приходиться то докупляти комплектуючі, то переробляти. Я-то не в накладі, націню відповідно, але ж на скільки часу більше на них витрачається...
sattv1:
--- Цитата: sattv1 від 09:25:32, 08 Січня 2011 ---
Прошу пана не керуйте тут на форумі !!!
Тему згодом почищу ca.,
--- End quote ---
Вибачте, не стерпів...
Навігація
Go to full version