Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..

<< < (122/187) > >>

ekstrim_hx:
я уже три у себе настроїв  *oohaa* 4 5 9 13     36     75
я цим зарабляти на життя не буду.  але собі сам настроїти можу :2funny:

sattv1:
Маладець! Тільки ти не в той розділ написав. Є тема для чайників - іди туди і там ти будеш прохвесором серед чайників. З Різдвом!

Прошу пана не керуйте тут на форумі !!!
Тему згодом почищу  ca.,

evgbut:
У нашому селищі кожен другий майстер і тарілки вертять кому куди заменеться і обходяться без супер майстрів і роками все працює  :2funny:

tosat:
А навіщо їх вертіти..? :), що стане більше каналів показувати..?Роблю висновок що ви тільки вчитеся, бо нормальний майстер встановлює тарілку один раз і більш ніхто ніколи до неї не заглядає - навіть коли старі супутники міняються на нові - запас сигналу позволяє..
Також нормальний майстер (не базарник ) встановить кабель відповідної якості та головки, котрі точно працюють роками, бо навіть зараз є такі (наприклад фірми Інверто) на котрі дається 5 років гарантіїї..

evgbut:
Установкою антен не займаюся років 10 назад крутив тарілку за ради цікавості і головки стоять євроскай пауксис і кабель дешевенький і все це процює на ура не гіреше інверто хоча і інверто не набагато дорожчі, а написав це до того що це вже 1997-2005рік і люди вже набагато розмуніші купують комплект на 3 голов гривнів за 500 іставляють самі досить непогано і все це працює роками

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version