Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
sattv1:
Ну гарантію я ще даю, в устаткуванні яке я встановляю, я впевнений . А от за 750 встановляти точно не хочу!!!
Wasja:
Кожного року 30 і 31 число це для установщиків "жнива" і не знаю як хто але за "дякую" в ці дні працювати не охота. Мінімальна ціна 800 грн. ca.,
ekstrim_hx:
ну ціни перегинати не варто>:( , а то люди самі ставити будуть, мені ціну загнули за установку я і сам поставив *oohaa*, так що питання ціни це палка двох кінців
Ankl:
Цілком згоден, одного разу тесть побачив як я виготовляю кронштейни до тарілок , та каже о.. ти дорожче бери ..і за кронштейн... бо то ти сам робив... я йому кажу дорожче? ...щоб клієнтів "відправляти" до конкурента.
ioan:
--- Цитата: ekstrim_hx від 12:25:03, 06 Січня 2011 ---ну ціни перегинати не варто>:( , а то люди самі ставити будуть, мені ціну загнули за установку я і сам поставив *oohaa*, так що питання ціни це палка двох кінців
--- End quote ---
Як правило першу можна і самому поставити,(новачкам везе) а після того з"являються горе установщики, і на другій вже так нещастить.Так от тоді за установку і настоящий мастер бере по повній.А ціну завжди тримати потрібно.Хоча-б ради поваги до себе і своїх знань. Але коли знання в відповідній справі на нулю то і ціна приблизно близька до нуля.
Навігація
Go to full version