Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
sattv1:
--- Цитата: Vitaliy167 від 10:14:49, 03 Січня 2011 ---Я ставлю зараз в даний час 700-750 гривнів.Будь ласка всі які ставлять антени не робіть просто так.
--- End quote ---
Так чому ж Ви СВІЙ труд не ціните?
sergeny:
--- Цитата: Vitaliy167 від 10:52:04, 03 Січня 2011 ---Програмне забезпечення я пишу з нуля.
O0 :2funny:
Кональний лист повністю мій-та фаворитні списки. *-P An14 an24
--- End quote ---
А що таке Кональний лист :2funny: :2funny: :2funny:
Від слова "конати" :o :'( :2funny: :2funny: :2funny:
Арчи®:
Може анальний? :2funny: :2funny: :2funny:
carder:
Да ентузіастів в нас хватає!
Виробляють хто що хоче, на рахунок хто як ціне совю роботу той так і бере з людей.
Я колись одному продав комплект по оптовим цінам тільки поставив його за 450 грн, хлопчина не роздуплився і по сьоднішній день а на душі йому приємно що відпродав за дарма. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: *-I ca., *-P
KYJIAK:
--- Цитата: Vitaliy167 від 10:14:49, 03 Січня 2011 ---Як вам сказати? Ціни на антени треба держати...реальні.А не чмиритися за 50 гривнів брати за установку..тупо це тільки дебіли так роблять.Я сам з Закарпаття з Виноградова самого.В нас на малому базарі є один чмошник шо рубає ціни дуже...дешево ставить їх.Адже зима.. >:( треба цінити свій труд колись-то.А він лох продає дуже дорого.А встановлює дешево.А прошивки в нього ГАВНО!!!!!!!!!!!!!!!!!! 74 років їм.Незнає нормально людям робити на совість.Я ставлю зараз в даний час 700-750 гривнів.Будь ласка всі які ставлять антени не робіть просто так.А цініть свій труд derisive.gif і робіть всю роботу на совість-а не як шоб перебути.
--- End quote ---
Я не розумію ти що 700-750 гривнів рахуєш багато. Ми з моїм другом майже цілий грудень ставимо 900 з Глобо-4100.І повірте клієнти є.А ставити за копійки та ще давати якусь гарантію,нехочу і небуду.Треба однозначно цінити свій труд...а Лохи були і будуть..
Навігація
Go to full version