Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..

<< < (119/187) > >>

Astronomy:

--- Цитата: Vitaliy167 від 10:35:26, 03 Січня 2011 ---В нього програмне забезпечення часто злітає.

--- End quote ---
а ви що програмне забезпечення пишите самі??чи для вас хтось пиши окремо??

Vitaliy167:
Програмне забезпечення я пишу з нуля.Но дамп качаю голий без каналів.Після того я його патчу нормальними повноцінними та оновленими ключами.Роблю емулятор повністю 100% робочим,та постійно оновлюю-Не залишаю нічого зайвого.Дамп зато і злітає тому якшо його набити зайвими ключами.Кональний лист повністю мій-та фаворитні списки. *-P An14 an24

romireb:

--- Цитата: Vitaliy167 від 10:52:04, 03 Січня 2011 ---Програмне забезпечення я пишу з нуля.

--- End quote ---
  :-Р   :2funny: Ачуметь! ну прям "криве дзеркало" ..... :-Р :-Р :-Р :-Р

westsat:

--- Цитата: Vitaliy167 від 10:52:04, 03 Січня 2011 ---Програмне забезпечення я пишу з нуля.Но дамп качаю голий без каналів.Після того я його патчу нормальними повноцінними та оновленими ключами.Роблю емулятор повністю 100% робочим,та постійно оновлюю-Не залишаю нічого зайвого.Дамп зато і злітає тому якшо його набити зайвими ключами.Кональний лист повністю мій-та фаворитні списки. *-P An14 an24

--- End quote ---
Ви неправельно розумієте змість виразу -програмне забезпечення.І це дивно-бо ви написали що займаєтися цим з 2001 року.

Astronomy:

--- Цитата: Vitaliy167 від 10:52:04, 03 Січня 2011 ---Роблю емулятор повністю 100% робочим

--- End quote ---
можливо ви напишете емулятор під цей приймач Samsung S300,в нас на форумі маловато програмістів

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version