Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..

<< < (118/187) > >>

zorrow:
Центр України, поки тримаю по 800грн

sattv1:
Та й я оце в центрі мабуть подержу 800 до нового року та й все - підніму хоч до 850. Останній раз оце взяв дніпропетровські тазики (з округлим трубкою-коліном). Залізо не ахті! Навіть сигнал трохи менший і саме залізо мені здалося начебто не таке цупке. А от мультифіди дістались, мамочка моя рідна, це просто параша якась!!! Продавець ще й сказав, що мультифіди ось такі, інших нема. А я глянув, ну залізні, на вид нормальні. Божечко, як почав я зажимати їх при настройці, а вони, як пластилін! По-перше трубку вони не обжимають - треба пластинку підставляти. А друге - як зажимаєш,  проріз на шинці розїжається в сторони, болт провалюється....Дурдом! Ціни ростуть, а комплектуючі все хуже і хуже.

Vitaliy167:
Як вам сказати? Ціни на антени треба держати...реальні.А не чмиритися за 50 гривнів брати за установку..тупо це тільки дебіли так роблять.Я сам з Закарпаття з Виноградова самого.В нас на малому базарі є один чмошник шо рубає ціни дуже...дешево ставить їх.Адже зима.. >:( треба цінити свій труд колись-то.А він лох продає дуже дорого.А встановлює дешево.А прошивки в нього ГАВНО!!!!!!!!!!!!!!!!!! 74 років їм.Незнає нормально людям робити на совість.Я ставлю зараз в даний час 700-750 гривнів.Будь ласка всі які ставлять антени не робіть просто так.А цініть свій труд derisive.gif і робіть всю роботу на совість-а не як шоб перебути.

miko:

--- Цитувати ---74 років їм.Незнає нормально людям робити на совість.Я ставлю зараз в даний час 700-750 гривнів.Будь ласка всі які ставлять антени не робіть просто так.А цініть свій труд derisive.gif і робіть всю роботу на совість-а не як шоб перебути.

--- End quote ---
...але в нього беруть,а до вас ходять на сервіс. :2funny:

Vitaliy167:
Як вам сказати.В нього програмне забезпечення часто злітає.Кому вже дуже надоїло його клієнти приносять вбиті тюнера до мене на JTAG.Нормальна людина до такого як він не хоче мати діло.Будь ласка робіть все на совість.І люди потягнуться до вас.Я вже цим займаюсь з 2001 року. O0 ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version