Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
sattv1:
Квадро ясно що потягне не в 4 рази більше. Настройка то і одна для всих, але ж комутація і протягти для кожного тюнера індивідуально це теж не мало. В 2 а то і в 3 рази ціна установки потягне однозначно. А за таксистів повністю згоден. От як і де треба домовлятись! А ми все людей жалієм. Я не маю звички рахувати чужі гроші. Але коли взнаєш, що клієнт отримує пенсію до 10 000 грн, а ти йому встановлюєш за якісь 180 грн, то замислишся. Подумайте, ну що таке 180 грн? Кругом всі послуги дорожчають, а в нас як застой. Начебто за 2 години установки це й нормально, але якщо подумати скільки часу і сил кожен виділив для того, щоб пізнати цю систему досконально?.... Тим більше, що треба постійно бути на сторожі і слідкувати за розвитком саттв. Час іде і все змінюється.
sattv1:
--- Цитата: iwan75 від 18:43:52, 24 Жовтня 2010 ---Цікаво,а хто на скільки дає гарантію? А саме головне на що,тільки на тюнер? На які саме складові комплекта даєте гарантію?
--- End quote ---
На тюнери Ортон 4060 чи 4160 до року. На головки чи дісек до пів-року, хоча працюють вони довше. Головне ставити зарекомендовані марки. Випадків таких не було, але я краще поміняю безкоштовно - для піддержки свого іміджу.
oleg_lezha:
Назвіть, будь-ласка, адекватну ціну за установку 75Е при умові, що в клієнта вже стоїть трьохголовий з ресивером.
slavon:
200 грн. + вартість обладнання і матеріалів
sattv1:
А от цікаво на скільки можна зацінити установку двох головок - Ямал і ЛМІ, при умові, що Експреса вже нема. В одного клієнта я швидко налаштував - строїв на 85, а потім відхиляв антену вправо приблизно на 2-4 см. Але ЛМІшна головка як розкоряка висить, хоча сигнал добрий. А в другого я пів-дня висів на антені - ледь ледь налаштував. Таджики іноді зриваються. Можна центр і на 85 ставити, але Таджики і Міри не показуватимуть. Зато на Ямалі більше 45 по Опену. А з 85 тільки Звязда , СГУ і СГА відкриті.
Навігація
Go to full version