Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..

<< < (114/187) > >>

iwan75:

--- Цитата: carder від 12:06:53, 24 Жовтня 2010 ---Якщо я беру 150 за Дракона, то що це виходить 600 грн за встановлення  :o хто мене за нормального прийме. :2funny:

--- End quote ---
А що це багато? Клієнт який заказує квадро не бідний.І роботи хватає,скрутити тарілку, в кожну кімнату провести кабель. carder запрошую до мене на роботу :2funny:

carder:
Я не втому плані мав на увазі, ну представте до мене приходять один чи два клієнти купляють у мене весь набір який складає з 4-х квадро головок+4 ДІСЕК+4 ортона ато і дорожчі ресивери.

І я ще повинен з них здерти за встановлення 600 грн ну це тоді геть поступи з клієнтами по скоцькі.

А де знижка для таких клієнтів у вас, чи ви накручуєте по повному. :2funny:

- Чесно кажучи  в мене трохи не така система збуту товару як у вас.  >:( *-I 

Denja:

--- Цитата: ekstrim_hx від 22:55:46, 23 Жовтня 2010 ---вроді я :2funny:,  а скільки часу може зайняти настройка?

--- End quote ---
10-15 хвилин з перекурами )) Але доїзд туди-назад займає годину.
Взагалі беру мін 90-100 грн, але як таке діло, то зроблю скидку символічну. Установка квадро 350 плюс-мінус, залежить від умов. Звичайного дракона від 200. Базарники від 150 зараз ставлять.

iwan75:

--- Цитата: carder від 13:47:44, 24 Жовтня 2010 ---Я не втому плані мав на увазі, ну представте до мене приходять один чи два клієнти купляють у мене весь набір який складає з 4-х квадро головок+4 ДІСЕК+4 ортона ато і дорожчі ресивери.

І я ще повинен з них здерти за встановлення 600 грн ну це тоді геть поступи з клієнтами по скоцькі.

А де знижка для таких клієнтів у вас, чи ви накручуєте по повному. :2funny:

- Чесно кажучи  в мене трохи не така система збуту товару як у вас.  >:( *-I

--- End quote ---
Не така система? А ви спочатку продаєте комплект, а потім їдете встановлювати?Вірно, я ж не знаю скільки ви накручуєте :2funny:Треба собі так зробити :2funny:

iwan75:
Цікаво,а хто на скільки дає гарантію? А саме головне на що,тільки на тюнер? На які саме складові комплекта даєте гарантію?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version