Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
iwan75:
У нашому районі ціна з установкою упала до 600 гр.Пробував домовитись з конкурентами - безрезультатно.У нас таксисти розумні люди,вміють домовлятись,їх в нашому місті не багато.Мав нагоду з ними поговорити,підійшов до одного,запитав ціну- вона мене неприємно здивувала, але ж треба їхати,кажу: добре ,згідний і пробую сідати в машину, але він ввічливо запропонував сісти в іншу машину.Діло в тому, що у них домовленість по конкретній ціні, а заказ прий мають по черзі,всі у виграші і ціну тримають, і не сваряться.А ми (установщики) вроді і не дурні люди, але за установку маєм менше ніж таксист за годину на багато легшої праці ніж у нас.
ded50:
А як бути із таким чудом? Одна тарілка, три голови, но на чотири виходи. Я розумію в тому як поставити батарею опалення, кожна крапка (батарея) 30доларів. А як розподілити ціну на вище поставлене питання?
iwan75:
--- Цитата: ded50 від 10:47:27, 24 Жовтня 2010 ---А як бути із таким чудом? Одна тарілка, три голови, но на чотири виходи. Я розумію в тому як поставити батарею опалення, кожна крапка (батарея) 30доларів. А як розподілити ціну на вище поставлене питання?
--- End quote ---
Звичайна ціна на три голови,помножити на чотири,принаймі я так роблю.
carder:
Якщо я беру 150 за Дракона, то що це виходить 600 грн за встановлення :o хто мене за нормального прийме. :2funny:
andre33:
за антену з квадриками ціну множу приблизно на 1.8 - 2
Навігація
Go to full version