Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..

<< < (103/187) > >>

VictorZ!:

--- Цитата: валера від 11:11:07, 16 Серпня 2010 ---Тут я так поняв одні специ зібралися... так от я скажу, якщо людина дійсно спеціаліст ,то мову за конкуренцію вести то гнилі отмазки,а знижувати ціну, і рахувати себе спецом, то якось не солідно дивиться в інших очах колег ,
VictorZ!  писав: Ми ставимо за 850...(він з міста де мешкаю і я) ......

так я ставлю за 950 - то мені що ображатись на VictorZ! ??? чи на те що такі як він збили у нас ціну до рівня 950??? якого нижче опускатись принципово не хочу, і пояснювати, чи доказувати клієнту, чому в мене така ціна, ніколи не збираюсь, клієнт сам вибирає те що хоче,............... то люди які не навчились ще добре ставити або не хочуть вчитись, хоча за ті гроші що вони беруть за установку, в їх бажання вчитись напевно нема.

--- End quote ---
Дозволю собі подискутувати трохи ( перепрошую за офтоп). На жаль, ми не з одного міста, хоча  Ви теж з Волині.  Бо в нас тільки ми ставимо.... :2funny:  :2funny: :2funny:  :2funny:
Я  особисто не вважаю нижче свого достоїнства пояснити клієнту, чого в мене ціна на 100 грн. більше, ніж в конкурентів. Розказую про гарантію, який кабель ми ставимо, яке кріплення та інше. Причому, не наголошую, що хтось ставить каку, а я - цяцю. Клієнт часто не знає, що він хоче і здорова цікавість в цьому питанні ще нікому не завадила. І мова за конкуренцію - то не гнилі отмазки, ІМХО, а факт, з яким треба змиритися і на фоні установок з китайськими" "пластмасовими" гусаками" і дісеками, замотаними в целахвановий пакет або запханими в пляшку, пропонувати кращий варіант.
Я, наприклад, не полінуюся розказати клієнту що і як ми ставимо і врешті-решт поставити йому тарілку, тим самим заробивши собі гроші і відбивши в конкурентів клієнта. Тим більше, що 850 грн. - це  закупочна ціна комплекта помножена майже на 2, якщо, звичайно, не йдеться про ХД тюнер і алюмінієву тарілку 1,2м  з мотором або "квадриками"....
І на форумі, напевно, не тільки специ збираються, хоча, завдяки допомозі дописувачів, такими стають.

sattv1:
 Я теж не вважаю за необхідне розповідати про обладнання. Клієнт хай сам вибирає підходить йому ціна чи ні. Ясне діло, що він надіється і так на мій професійний вибір обладнання, що я не підсуну йому туфту. А от тут , як кажуть можна наткнутись на підводні камні. Розрекламую наприклад цю головку чи дісек, а він возьме і накриється через 3 дні. Клієнту ж не докажеш, що можливо був скачок напруги або брак заводський. Мовчки міняєш і не стидно, бо я його не рекламував. Це якби я був власником завода цих головок чи тюнерів, то і давав би 100% гарантію.
Свіжий приклад. З головками і дісеками  ще по божому, а от з Ортоном 4100 чуть не влетів. Я його 2 роки ставив і ні один без нарікань. А от з останньої партіїї такі галімі пішли (блок живлення негодящий, гарячим не вмикається), що прийшлось міняти на Ортон 4160. Ці ще добрі. А в тих і схема уже не та, що 1-2 роки назад. Мабуть по підвалам почали їх штампувати

Ankl:
Поставщики зі Львова казали так: що 4100С Поляки вже не випускають перейшли на 4160,4060 замість 4100, а виходить в Китаї ще все потужно працює вони тепер і пруть неліквіди, останній раз взяв підробку Ортор 4100СR остання літера так за вуальована- чи то "р"чи то "н"з антенкою . першим ділом знімаю кришку, дивлюсь на фільтр БЖ звик щоб хоч 47 МФ стояло, 33Мф вже кака.... а в Орторі взагалі 22Мф (я вшоці ) то повернув ті тюнера назад доплатив і взяв4060 хоч і втих вже пульт не такий як раніш йде.

zloj vitos:
Я 4100С теж вже не беру-один з трьох висне,ПЗ тільки до1.2.85(загр 1.03 максимум) бо через день -жтаг.Ставлю 4060,4160.

sattv1:
Шо там з цінами? Нема ніяких змін?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version