Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
sergeny:
radioham проблема у вас в компі,може архіватор неустановлений,так як я відкрив легко
VictorZ!:
--- Цитата: sba від 06:24:32, 15 Серпня 2010 ---Ось теж за 50-60гр.ставили .Фото прикріпляю
Переставив одну за 150гр,а другу 250гр.
Пропоную викладати фото "унікальних"установок
--- End quote ---
Нє, що розмішив - то розсмішив.... :2funny: Як люди на таке ведуться?
Ми ставимо за 850. Сьогодні буквально потенційний клієнт каже : " Мені пропонують на 100 грн. дешевше. Переконай, чого я маю замовляти в тебе ???? "
Переконав, правда, і поставили. Є люди, що не гоняться за дешевизною....
sba:
Розповім таке.
Був нещодавно у Мукачеві на базарі,підійшов до продавця,запитав про ціну
(не кажучи що я теж установщик)він відповів ,що поставить обладнання за 630гр.
тільки скажіть ДЯДЬКО куди виЇзджать,
Після детального розпросу розповів ,що якщо він скаже ціну хочаб на 30гр.більшу,то
до нього ніхто не підійде.І це обладнання буде встановлене при тому,що я змонтую кронштейн
для тарілки,тому,що якщо знадобиться "СЛОНИК" і анкерні болти,то Вам прийдеться доплатить,
а я йому і кажу що у мене уже всі можливі розходи заложені в ціні 850-900гр.і що клієнта не повинно турбувать
як я зроблю встановлення,на що я почув відповідь У НАС СИЛЬНА КОНКУРЕНЦІЯ
Друге запитання було про гарантійне обслуговування,на що відповідь була невнятно млявою
місяць,а потім ??????????????? І лізуть хлопці у вогонь і у воду за копійки.
Із цієЇ розмови я зрозумів лише те,що нездорова конкуренція породжує негативне ставлення до роботи при якій
страдає лише клієнт.
vaha69:
Я ставлю з Orton 4060_4160CX PLUS за 700гр.Це ціна повного комплекту з кабелем.Вище ніяк не виходить.Горе установщиків є багато.Чернівецька обл. :-Р
валера:
Тут я так поняв одні специ зібралися... так от я скажу, якщо людина дійсно спеціаліст ,то мову за конкуренцію вести то гнилі отмазки,а знижувати ціну, і рахувати себе спецом, то якось не солідно дивиться в інших очах колег ,
VictorZ! писав: Ми ставимо за 850...(він з міста де мешкаю і я)Сьогодні буквально потенційний клієнт каже : " Мені пропонують на 100 грн. дешевше.Переконай, чого я маю замовляти в тебе ???? "
так я ставлю за 950 - то мені що ображатись на VictorZ! ??? чи на те що такі як він збили у нас ціну до рівня 950??? якого нижче опускатись принципово не хочу, і пояснювати, чи доказувати клієнту, чому в мене така ціна, ніколи не збираюсь, клієнт сам вибирає те що хоче,не спрорю що установок стало меньше, зато ремонтів по 2-3 в день, і ціна роботи ремонта коливається від 150 до 400грн за роботу, то нафіга тоді ті установки, хай ставлять далі по вашим словам "горе установщики" хоча я їх такими не вважаю вважаю, то люди які не навчились ще добре ставити або не хочуть вчитись, хоча за ті гроші що вони беруть за установку, в їх бажання вчитись напевно нема.
Навігація
Go to full version