Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
Yaro:
В Закарпатті комплект Жлобо плюс антена 90 см з 3ма головами коштує в середньому 500 грн...додайте ще установку 100 грн, ну десь так, то залежить...але в цілому біля того...я особисто установкою не займаюся, не маю бажання...
vic:
десь так виходить середня ціна встановлення антени коло 600грн..з тюнером Глобо..я так думаю найдешевшим 7010..
встановлення антенни з мотопідвісом коло 250уо--тут ніхто не дав зауважень..очевидно,що різниця між дешевими тюнерами Глобо і стронг мало замітна і нівелюється суммою..
нормальна установка з дрімом і відповідною якістю,як тут описував Гоша,обійдеться не бідному клієнтові коло 500уо....
sawa81:
У Волинській оюласті ціни дуже коливаються нпр.
м.Володимир-Волинський та ройон 450-500 грн.!!!!!
Любомильський р-н 600-650 грн.
Локачинський р-н 650-700
ну і м.Луцьк та р-н 700, так як вище сказано.
П.С. Луцької області немає є Волинська!!!!!!!
Denja:
Радіобазар, Львів. Комплект з глобо 7010 - 310 грн. Установка 100-150 грн. Я в шоці...
Ogirok:
Вгазеті "Ваш магазин" 405 рубрика ось таке оголошення "Антена. Супутникового телебачення. Комплект 365 грн. Встановлення від 50 до 100 грн. Надійний та якісний сервіс. Гарантія. "
Дивує, яким чином ще можна робити надійний і якісний сервіс при роботі за 50 грн??? Бюся об заклад що в комплект в усіх випадках входить найдешевший кронштейн до стіни, типу "гусак" з виносом 45 см, який простоїть Х часу. Люди, прошу - ставте такі кронштейни лише в країніх випадках.
Навігація
Go to full version