Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
Остап:
Ваша правда треба зробити так як писав Андроїд виїзд за 50км. І може аж тоді до клоуна дійде що ставити тарілки це не хвости бикам крутити. :'(
Android-80:
Ну Ви і дали?! O0 :-Р Тепер бачу, що всі "холості" поїздки ляжуть на мої плечі... :-Р
Остап:
Я прочитав ваш пост і мені сподобався підхід до справи.Саме так і треба провчати тих вискочокюДоречі брат дружини дзвонив по даному номері фацет ставить з тюнерами фірми ГЛОБАЛ і ТІГЕРСТАРТ :2funny:При запитанні чи можете влаштувати шарінг відповів що до нету не підключає :o а щодо 75 градусу трошки бракує компетенції і спорядження.Во клоуни видають!!!!
Ankl:
--- Цитата: Android-80 від 19:41:47, 19 Липня 2010 ---Ну Ви і дали?! O0 :-Р Тепер бачу, що всі "холості" поїздки ляжуть на мої плечі... :-Р
--- End quote ---
та діло не хитре ... всяк може зробити, а що робити будівельники вже і так налякані - ціни збавляють (товариш говорив гіпсокартон 40грн за квадат в середньому, домовились по 20, на другий день замовник каже: та давай по 18 той не згодився і роботі кінець). зара навкруги все тільки дорожчає що не візьми, а наше значить, має дешевіти?
Android-80:
Запам"ятайте золоте правило, що нормальний майстер завжди триматиме "поважну", а не низьку ціну.
Для прикладу будова. В нормального майстра є транспорт(бус,пікапчик чи прицеп), риштування, якщо займається фасадами(а це немалі гроші), хороший інструмент і т.д. Ось такий майстер тримає "нормальну" ціну і відповідно якісно виконує роботу, що служить гарною рекламою для нього самого. А "дешевий" майстер має своє правило - яка ціна, така і робота. O0 :2funny: Мій знайомий тримає бригаду по будові. Його клас "нормального"майстра і роботи має багато. Не хочу продовжувати, бо думаю, що більшість зрозуміли про що я...
Зі.Особисто не вихваляюсь, но роботи на даний момент мені вистарчає. Хоч установок "з нуля" дуже мало, но доробок є дуже багато. Скільки встановлено "комплектів по 500 грн.??? А з якого матеріалу? А тут вже Ви диктуєте ціну і крутите носом, а не клієнт, адже телевізор дивитись то хочеться :2funny:
Навігація
Go to full version