Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
andrey:
в нас на заході зарплата менша ніж на сході того думаю і так відрізняються ціни я їздив 3 тижні назад в Кривий Ріг до родичів жінки так там по магазинам дорожче апаратура каштує... і на будинках в основному стоять кондиціонери а в нас тарілки... я так по місту багато не бродив( місто тягнеться на 130 км.) його й не обійдеш. я думаю 500 гривень для нашого заходу то і так багато зараз не так і вже багато є що дивитися як було 2 3 роки назад. тоді я собі придбав цифру+ за 600 гривень... б\у.
tosat:
Певне тому, що ринок вже насичений.., а установщиків більше ніж треба і всі продають майже по собівартості...
Я вчора встановив комплект з Лембергом 2000 CR за 700 грн.,кабель 660.
andrey:
я не зрозумів що ви написали кабель 660 це що означає... як на мене 700 гривень то багато. я то тим не займаюсь. просто собі та швагру та свому дядькові поставив... а собі як ставив то 3 роки назад експерементував з аналоговим тюнром то три місця поміняв поки знайшов хотбірд і астру. і купу журналів перечитав.
tosat:
--- Цитата: andrey від 19:17:40, 19 Жовтня 2007 ---я не зрозумів що ви написали кабель 660 це що означає... як на мене 700 гривень то багато. я то тим не займаюсь. просто собі та швагру та свому дядькові поставив... а собі як ставив то 3 роки назад експерементував з аналоговим тюнром то три місця поміняв поки знайшов хотбірд і астру. і купу журналів перечитав.
--- End quote ---
Ти той тьюнер бачив.? Він коштує дорожче ніж Евросат.Поїдеш до Львова за комлектуючими - спалиш солярки на 65 грн туда - назад,.. до клієнта на установку теж, і якщо ставити за менше то краще тим взагалі не займатись.., про податки я вже мовчу...
А кабель 660 Finmark , я думаю, всі знають, просто це зараз оптимальний кабель по критерію ціна-якість...
P.S. Крім того я завжди встановлюю антени "Мабо" з головками "Inverto"...
Ogirok:
Цікаво, які зара ціни з врахуванням нестачі тюнерів, тощо?
Я кажу ,наприклад, з Джеферсоном х-800 135у.о. А люди (клієнти) відповідають, що то забагато. Мабуть в результаті купують оптікуми.
Навігація
Go to full version