Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..

<< < (88/187) > >>

olexas:
В Чернігові ринок мертвий також, 750 - 800 вже реальність, для економії треба все робити самому, зараз в мене ціни наступні Харків 0,93, конвертора пауксіси і т.д. 15м фінмарк тюнер ортон 850 грн, смарт енігма 950 грн. заказів немає

Wasja:
У нас ціна не змінна 800 гривнів, тримається відносно долара 100$. Але заказів практично немає тому-що Рава-Руська знову рулить по такій ціні, що конкуренція відпадає-480 грн. Звичайно коли вони приїзжають  то зразу ціна змінюється+ за бензин+кабель(який в комплект не входить)і плюс все остальне дотягує до 750 грн.

hmura:
Я тримаю ціну 800-950 в залежності від комплекту, Коли хочуть дешевше я взагалі відмовляюсь ставити!

Jurasic.UA:
На Закарпатті, в Ужгороді ціна комплекту - 420грн.(приймач ORTON 4160СХ),плюс 170грн.- монтаж.Сьгодні цікавився на базарі в установщиків.

vef:
У нас в м.Володимр-Волинський- ціна приблизно одинакова 700грн., але є артисти, які шкодять самі собі.
Збивають ціни і т.д. Потім ціну важко підняти, а за копійки працювати не хочется, бензин подорожчав і т.д. *-P *-P *-P

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version