Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
armenak:
Дніпропетровська обл. Ортон 4100С або 4160СХ на три голови евроскай - 900(950). С оригинальним опенбоксом 1250.
Denja:
Сорі за оф., але навіщо тему, яку зробили для інформації перетворювати на міряння зарплати? Ринок диктує ціну і не вам вирішувати наскільки якісно і за які гроші робиться робота! Нехай це буде вже на совісті самих майстрів. Вам же гроші після них ше перепадуть.
lila:
Цены в Никополе Днепропетровской обл. на з спутника с ортоном от 700гр с кабелем и установкой. Но у меня, так как я ставлю антенны и обслуживаю своих клиентов уже 15 лет, 850гр с установкой и кабелем.
Читайте правила! мова форуму УКРАНСЬКА! це перше попередження, друге буде Бан
nmishurovski:
Установкою супутникових комплектів не займаюся, тому що не маю хисту до установки ціни за свою роботу (всі друзі і родичі, і всі плачуть що до грошей). В райцентрі установщиків четверо, вони так як я не царимоняться.
Займаюсь ремонтом приймачів, то ті ж самі установщики буває і на мені заробляють.
За до-пропику транспондерів деруть з клієнта по 50 гривень, а до мене несуть на реанімацію (після перешивок приймачів) ті самі установщики теж за 50 гривень.
May12:
А я сам все встановив, тепер у мене на телевізорі наступні супутники, Сіріус, Амос, Хотбьорд, Астра 2с , а накомпі - Сіріус, Амос, Хотбьорд, Астра 2с, Утелсат (НТВ, Поверхність), Утелсат 7Е. Планую прикупити приймач і супутникову карту з піддтримкою нового стандарту DVB-S2. Обійшлося все це мені в 1700 гривень. Класно мені, багато каналів плюс шара на НТВ, і найкраще це риболовля на 7Е SkyDSL, за добу по 5-6 фільмів самих нових у віддмінній якості.
Навігація
Go to full version