Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
sba:
--- Цитата: ioan від 08:05:31, 04 Квітня 2010 ---
--- Цитата: sba від 06:13:35, 04 Квітня 2010 ---
--- Цитата: Rabbit від 21:04:53, 03 Квітня 2010 --- 600 грн за роботу на три супутника (байдуже яке обладнення), так i тримаемо цiни.
--- End quote ---
--- End quote ---
По моєму ви трохи нне так зрозуміли.Людина написала 600 гр за роботу а не за комплект .
Андрій , це ти вроді? просвіти що мав на увазі
--- End quote ---
Все я так зрозумів (байдуже яке обладнення),
Та тільки клієнта шкода,який повівся на малу ціну і тепер немає ні гарантії ні якості монтажу
vitlik:
--- Цитата: iwan75 від 12:16:16, 04 Квітня 2010 ---А у вас є ще якісь установки...? Я вам заздрю ...Не актуальна тема на даний час .'(
--- End quote ---
Львівська обл.,Яворівський р-н.У нас те саме, нема клієнтури. А та що появляється то Рава-Руська ставить за 480грн. з Ортон4100, з установкою, і з доїздом. А потім під час експлуатації прошивка за 3 грн., але це вже треба до них приїхати. Мені здається щона даний момент одним сателітним промислом, не те що не доробишся, а й на хліб не заробиш при теперішній клієнтурі(кількості), та установщиків тих розвелося(мужики встановлять унітаз, то за одно і тарілку поставлять) ось так люди і вирішують - гуртом дешевше
tosat:
--- Цитата: RIZIK від 09:58:22, 04 Квітня 2010 ---.Хлопці прошивка на протязі гарантійного періоду у вас платна?
--- End quote ---
Останніх півроку я вже не встановлюю антен - (змісту нема 2-3 антени на м-ць встановлювати) йде тільки модернізація існуючих антен та прошивка тьюнерів..Але коли встановлював то один раз після установки тьюнер прошивав безплатно - потім відвічі дешевше ніж "чужим" клієнтам.. Замітив в нашому регіоні тенденцію клієнтів, або їх знайомих самим займатися "прошивкою", благо зараз всі стали "умні", мають нет і думають що там можна знайти все..
Тільки не розуміють вони одного - що нормальні списки каналів потрібно самому створювати під свої потреби.. за це і береться оплата.. а компютер це лиш інструмент для їх зливки заливки .. Більш ніж впевнений, що якби ті юні "перешивальщики" попрацювали трохи з самим тьюнером, а не з віртуальними прошивками від котрих ще й тьюнер можна "вбити" було б більше користі, а то навіть зеленого поняття не мають що таке, наприклад DiseqC і чому потім не показує.. :) :2funny:
yurijnik:
А це хлопці тому що ви даєте на форум вже готові рішення для підняття рейтингу.
Навіщо викладати готові списки каналів коли в нормального майстра вони й так є! >:(
Або відповідати дебілам про ремонт тюнерів .
Якщо майстер - він і сам знайде несправність .А дебіли вашу працю і час цінять прошивка за 3 грн.
То чому ж ви плачете ? :-Р
Вибирайте слова
vik:
Черкаська обл. Ціна залежить від ресивера з Ортоном4100С +25м кабеля - 800 гривень.
Навігація
Go to full version