Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
VictorZ!:
Ми ставимо, як і раніше, 100$ за комплект, або по курсу на момент встановлення. Якщо треба їхати десь дальше до клієнта, оплату за дорогу обумовлюємо окремо або ж потенційний клієнт :) привозить і відвозить своїм транспортом. 15 м. кабелю в комплекті, все, що більше того - оплата окремо. Буває, що людина хоче дешевше, тоді ставимо харківську 60-ку замість 85-ки. .Різниці в гарну погоду навіть наш FAS не бачить, а клієнту на 20 грн. дешевше. Дріб"язок, а приємно! :2funny: 2 рази прошивка протягом гарантійного терміну- безкоштовно. Якщо ставити нормальні комплектуючі і кабель, і давати хоч якусь - на 6 міс. - гарантію, то ніяк не виходить за 600 - 700 грн. ставити. Хіба робити як небудь або зовсім не поважати свою працю. Волинська обл.
olegshoc:
Вінницька область
ставлю ORTON 4100 за 800 грн. маю декількох конкурентів, які ставлять по 650-700 грн. роблю ставку на подальше обслуговування і ремонт, проходить певний час - клієнти бачать різницю, і своїх друзів-знайомих відправляють до мене. протягом гарантійного терміну перешивку роблю безкоштовно, потім за символічну плату. JTAGом конкурентам піднімаю тюнери за 70 грн
aleksfree:
м.Калуш(Прикарпаття) *-P.Я не фанат $,але привязку до 100 баксів стараюсь витримувати.Важко скажу.Коли починали як приватне підприємство(5 років тому)то цим видом діяльності вдвоє менше субєктів займалось.Моя думка навіть бюджет.комплект за 800 досить недооцінює складову іменно роботи.Взяти хочаб поставити віндовс на нову машину у нас 50-75 грн.Установка відеодомофона 150-170грн.Хтось там писав про замок за 70 грн.Ну так щоб не обдирати теж не багатого собрата,та щоб було що на хліб покласти гадаю ціна в 850-900 для мого регіону була б адекватною. O0
iwan75:
А у вас є ще якісь установки...? Я вам заздрю ...Не актуальна тема на даний час . Пропоную створити нову - ціни на продаж кави... :'(
sa3500:
Харкiвська обл . Ставлю ORTON 4100C, 3 голови + 1 рiк гарантiя -- 850гр. На протязi року оновлення каналiв - платне .
Навігація
Go to full version