Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
Alik7606:
у мене ось така ціна:
Склад комплекту:
Фіксована антена, діаметр 0,85 м
приймач(тюнер) цифровий (Winqutst 4100c)
Конвертер 3шт.
Кріплення 2к - 2шт.
Кронштейн, 1шт.
Кабель Rg-6,15м
Diseqc 4 в 1
Відеокабель : тюльпан - тюльпан
Роз'єми F-6(8шт)
Комплект з тюнером з вбудованим емулятором
гарантія 1 рік
Ціна: 650грн (без установки)
Ціна: 850грн (з установкою)
sba:
--- Цитата: Rabbit від 21:04:53, 03 Квітня 2010 ---а ми як вирiшили 4 роки тому брати 600 грн за роботу на три супутника (байдуже яке обладнення), так i тримаемо цiни.
--- End quote ---
Такіх як ви горе монтажників багато,тільки після вас дуже часто приходиться перероблювать роботу,
бо відповідалбності за зароблені копійки ніякої.
tosat:
Я навіть не сумніваюся, що це саме так, тому що як можна робити якісно за такі гроші..?
Кабеля який ставите.., Фінмарк? Бачив навіть таких спеців, що для економії дюбеля по 40-60 мм ставлять, а як дуне вітер то що з цього вийде..?
Не забувайте, що до клієнтів вже потроху доходить, що саме дешеве, це є барахло, яке постійно ламається та різні з ним глюки..
Дуже багато останнім часом чую таке: "А навіщо добре робити, а де ми потім заробим..? - Я б таких установщиків гнав зразу подальші..
Якщо будете так робити, то за деякий час за вас забудуть навіть тоді коли будете пропонувати саме дешевше..
До речі, про дешево поставити... :) в мене швагро за півлітру поставить, а ви ще там якісь гроші за установки берете.., навіщо..? :2funny: :2funny:
Поздоровляю всіх зі св"ятами..!
ioan:
--- Цитата: sba від 06:13:35, 04 Квітня 2010 ---
--- Цитата: Rabbit від 21:04:53, 03 Квітня 2010 ---а ми як вирiшили 4 роки тому брати 600 грн за роботу на три супутника (байдуже яке обладнення), так i тримаемо цiни.
--- End quote ---
Такіх як ви горе монтажників багато,тільки після вас дуже часто приходиться перероблювать роботу,
бо відповідалбності за зароблені копійки ніякої.
--- End quote ---
По моєму ви трохи нне так зрозуміли.Людина написала 600 гр за роботу а не за комплект .
Андрій , це ти вроді? просвіти що мав на увазі
RIZIK:
Установка з ORTON 4100 850гр. кабель не жалію скільки треба стільки даю .Хлопці прошивка на протязі гарантійного періоду у вас платна?
Навігація
Go to full version