Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
cheater2:
От і я кажу розвилось кулібіних які за пляшку пів вулиці розставлять)))))
tosat:
І що..?
Нам потім робота буде.. :), все одно вони якісно не зроблять.. та і кабель кладуть самий дешевий..,
мав купу випадків коли виїзджав на місце після тих горе установщиків, так умудряються зимою ставити антену прямо під деревом, ще щось показує, поки листя не розпуститься, і не відомо чого вони так роблять - і так рівень сигналу занижений зразу видно.. - хіба що хочуть випити ту півлітру поскоріше.. :2funny: :2funny: :2funny:
Багато бачив установок коли економлять кабель - протягнути 5 метрів дальші і вже нічого не мішає..ще зустрічав такі випадки коли немає вищої драбини.. :)
Запамятайте приказку Андроїда-80:
Скупий платить двічі,
дурний тричі, ну а
лох платить все життя..
Свою роботу (зроблену фахово, а це приходить з досвідом) потрібно належно оцінювати, особисто я на установку, (або переробку) в еквіваленті менше ніж за 20 у.е не поїду...
kovall:
--- Цитата: sergeny від 18:45:46, 15 Вересня 2009 ---
--- Цитата: kovall від 07:52:28, 15 Вересня 2009 ---1. гарантію гарну даєш ЦВІТНУ на ФОТОБУМАЗІ на рік,
2. а навпаки ремонтую і прошиваю дешевше щоб вони щось заробили на всих вистачить, а ціни занижать неправильно
3. я розумію так якщо привіз продав товар просто і заробив 250 грн це нормально, без гімарою і без гарантіі тіпа штани якісь, або посуд!!!! а тут поїхать пролазить по корвіниках нарізать гілляк день вбити і заробить 250 з яких 50 бензин, 7 цигарки, якась сосиска, потім думаеш наче і розум есть і хлопець непоганий а в кармані шиш і взавтра ше одна установка за 200 ну незнаю підправте якщо не так :(
--- End quote ---
1.А що ЦВІТНА І НА ФОТОБУМАЗІ має пріорітет ? Не в фотобумазі діло, а в виконанні цієї гарантії.
2.Неможу зрозуміти вас зовсім.То ви прошиваєте дешевше,то ви жалієтесь що мало заробляєте.ВИ Ж САМІ СКИДАЄТЕ ЦІНИ :(
3.Згідний.Друг продає штани які в закупці стоять 200 гр. за 300 :o (причому в наметі,попиваючи пиво).І після цего ніяких гарантійних випадків...
А тут наробишся...
Але ми самі до цего довели.Дивимся на клієнта,і стараємся один в другого вихватити....
--- End quote ---
1. Про гарантію Цвітну, мова про те шо кліент дивиться хоть на щось де єсть печатка, і куди він може звернутись якщо щось трапилось, а не те що дядя Вася поставив і смивсь!!!
2. а навпаки ремонтую і прошиваю дешевше щоб вони щось заробили, це я конкурентам щоб не портити відносини, і щоб теж звертались!!
carder:
Ядо продажу відносин немаю, а по установці скажу установити комплект на три голови у нас коштує 150 грн, а при виїзді клиент оплачуе 3грн\км, поставити просто антену додаткову 100 грн, прошивка 40 грн, поправити антену яку по будь яким причинам було розвернуто 50 грн. Ось такі ціни в нас.
Denja:
Дуже дешево. Зле.
Навігація
Go to full version