Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
Ankl:
to kovall... перепрошую мо не втему, я теж ставив SkyFly 750 але одного разу помітив що якість картинки у цих тюнерів якась неякісна, замилена (по НЧ), чи то партія мені така трапилась???
гуцул:
в нас у закарпатті ставлять з ортоном 4100с по 650 грн працювати не можливо конкуренція страшна
Android-80:
За що боролись,-на те і напоролись...
дядя Міша:
Суто установка, питаються у мене, 20 долл + розходи, без всякої конкуренції, бо у нас всі так. Попит на дешеві системи (це для власників магазинів), бо не маю до чого привязати більшість клієнтів, там де я беру.
орлик:
Повністю з усіма згоден. Можливо і подорожча, але не більш ніж на 50 грн. Хіба що опт в закупці піднімуть. А з своїх людей я точно дерти три шкури не збираюсь , всерівно на цьому не озолотюсь, так хоч згадуватимуть добрим словом.Це в місті можна дерти, бо друг дружка знать не знають, а марку хвірми треба держать. А додаткові заробітки завжди є - то ключ на Інтер, то на Інтер+, то нові канали , то прошивка (і не за 5грн, як дехто проскреготав). Та й ніщо не вічне, бо і сварочкою поварят, і молнія бахне, так і живем від випадку, до випадку. 100% праві, конкуренції вже нема, бо антен вже наставили всі хто хотів і не хотів. Удачі всим!
Навігація
Go to full version