Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
Yaro:
--- Цитата: stepan_kv від 18:12:22, 14 Вересня 2009 ---
--- Цитата: Yaro від 07:10:04, 14 Вересня 2009 ---Тоді вже "Дошка встиду..." An14
--- End quote ---
І всі дружно почнуть топити в лайні своїх конкурентів :2funny: :2funny: :2funny:
--- End quote ---
Логічно, але цей процес так або інакше неминучий і вже давно триває :2funny: Земля ж не припинила ще обертатися O0 An14
Yaro:
--- Цитата: Android-80 від 20:42:51, 14 Вересня 2009 ---щей до того матимете більше геморою(головної болі)!
--- End quote ---
ОФФТОП: Тоді вже треба додати, що в даному випадку геморой - це головний біль задниці :2funny: An14
kovall:
ви що прикалуетесь!!! у мене тоже конкурентів куча, які ставляють по 850 ортони, я ставляю тіки скайфлай 750 зробив на ньому заставку свого магазину хотя він стоїть як і ортон, якщо звонить кліент і питає по чом у вас антена, я йому кажу 850, 950, 1050, він питає яка різниця між ними ну всі говорять тюнер різний, а я кажу кронштейн, головки, дайсик в корпусі, кабель финмарк, потім уже називаю скайфлая 750 і кажу ціну 1050, кліент погоджуеться ну і ти звісно якісно виконуєш роботу знаючи що заробіток більше чим 250 грн, гарантію гарну даєш ЦВІТНУ на ФОТОБУМАЗІ на рік, обяснив гарно людині як користуваться приймачем, я теж плачу податок, і з конкурентами ніколи не сварився, а навпаки ремонтую і прошиваю дешевше щоб вони щось заробили на всих вистачить, а ціни занижать неправильно я маю в місті 2 магазини, по компютерних запчастинах систем відеонагляду і сат тв, люди йдуть де специ сидять які кумекають як воно працює, а які вже лохонулися то всеодно приходять просять прошиваю, переробляю! просто я розумію так якщо привіз продав товар просто і заробив 250 грн це нормально, без гімарою і без гарантіі тіпа штани якісь, або посуд!!!! а тут поїхать пролазить по корвіниках нарізать гілляк день вбити і заробить 250 з яких 50 бензин, 7 цигарки, якась сосиска, потім думаеш наче і розум есть і хлопець непоганий а в кармані шиш і взавтра ше одна установка за 200 ну незнаю підправте якщо не так :(
zloj vitos:
Ставлю по 900-950 грн.(Ортони,Глобо,Євроскай)залежить від ціни на ресивер).Дорогі реси практично не беру-попит дуже слабкий(ХД навіть не питають).Ажіотажу практично нема...так 1-3 установки в неділю(але в основному на 4 супутники).Опени не беру із-за поганої якості підробок(згадили цим хороший рес).Думаю надалі попит навряд підніметься :( .З kovall 100% згідний-свою роботу треба НАЛЕЖНО цінити,а не продаватись за сотню.
sergeny:
--- Цитата: kovall від 07:52:28, 15 Вересня 2009 ---1. гарантію гарну даєш ЦВІТНУ на ФОТОБУМАЗІ на рік,
2. а навпаки ремонтую і прошиваю дешевше щоб вони щось заробили на всих вистачить, а ціни занижать неправильно
3. я розумію так якщо привіз продав товар просто і заробив 250 грн це нормально, без гімарою і без гарантіі тіпа штани якісь, або посуд!!!! а тут поїхать пролазить по корвіниках нарізать гілляк день вбити і заробить 250 з яких 50 бензин, 7 цигарки, якась сосиска, потім думаеш наче і розум есть і хлопець непоганий а в кармані шиш і взавтра ше одна установка за 200 ну незнаю підправте якщо не так :(
--- End quote ---
1.А що ЦВІТНА І НА ФОТОБУМАЗІ має пріорітет ? Не в фотобумазі діло, а в виконанні цієї гарантії.
2.Неможу зрозуміти вас зовсім.То ви прошиваєте дешевше,то ви жалієтесь що мало заробляєте.ВИ Ж САМІ СКИДАЄТЕ ЦІНИ :(
3.Згідний.Друг продає штани які в закупці стоять 200 гр. за 300 :o (причому в наметі,попиваючи пиво).І після цего ніяких гарантійних випадків...
А тут наробишся...
Але ми самі до цего довели.Дивимся на клієнта,і стараємся один в другого вихватити....
Навігація
Go to full version