Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
Ankl:
коли доляр скакнув ціна була в мене 950 дракон з ортоном, потім із-за тих майстрів що пустили по 650грн змушений був і сам знизити хоча б до 750грн теж саме обладнання (про влетіння вже мовчу). бо коли не скину то на іх ворота працюватиу- в мене питають, до них ставити. сам в шоці. як вони цінують свою роботу і усіх навкруги. Халтурити не звик, маю все для професійної роботи дриль, перфоратор доброго компаса, зварювальний напів автомат (сам виготовлюю кронштейни звичайні чи незвичайні (по місцю встановлення)), ноутбук, пяльна станція, комплектуючі завжди нові для ремонту (зі старих радіол не випаюю) ca., зараз ціну потихеньку піднімаю.
Denja:
750 + кабель. Такі умови зараз, нічого не поробиш. Краще б всі разом по ціні домовились чим критикувати один одного.
валера:
Привіт всім!Раніш...до кризи...ставив з ортоном за 130$,клієнтів було повно,ніхто з клієнтів за ціну навіть не сперечався (головне репутація),якщо казали а отам ставлять дешевше,казав ласкаво просимо,вперед,нормальний кліэнт за кілька гривень сперечатись не буде, а буде вимагати гарантію,і якість (акуратне встановлення),зараз знизив ціну до 900грн...клієнтів малувато...поки перебиваємось а там буде видно...НАЧИНАЄТЬСЯ СЕЗОН...хочеться вірити... :)
Android-80:
--- Цитата: Denja від 20:11:50, 14 Вересня 2009 ---750 + кабель. Такі умови зараз, нічого не поробиш. Краще б всі разом по ціні домовились чим критикувати один одного.
--- End quote ---
Які умови??? Всі ставлять по 750 і я ставитиму? В нас теж ставлять по 750, то я що маю під конкурентів підстроюватись? Скиньте ціну на 700 і матимете більше клієнтів, але фіг то правда, клієнтів як мали так і матимете, тільки зменшивши ціну Ви менше зароблятимете та щей до того матимете більше геморою(головної болі)! Правда, ціну до вас скинули і ви змушені підстроюватись під своїх конкурентів :( Ринок потрібно завойовувати роками і це оправдовується вище описаним. Маючи авторитет, Ви матимете і клієнтів не зважаюче на те, що у вас ціна вище...
ЗІ. Доречі ринок вже досить насичений супутниковими коплектами, тому "розкатувати губу", що закінчиться "кризі" і клієнти "попруть"-не варта!!! В мене цього року навпаки в порівнянні з минулими роками, весною-літом купа роботи :o І для мене так краще-потрохи,але постійно,ніж чекати манну з небес, а зимою "попа в милі" ca.,
Ankl:
Ото ж, про авторитет, саме на ньому і виграю, в мене таке гасло як поведешся з одним клієнтом так він і десяткові перекаже. варто одному зробити якісно то його друзі куми брати тітки твої , а якщо неякісно то те саме тільки не твої. Не один раз приходили люди кажучи: ми чули відгуки, то хочемо щоб ти встановлював.Коли замовляв виготовлення візитівки про встановлення та ремонт то ОБОВ'ЯЗКОВО вказував своє прізвище тому що в себе в районі маю досить непогану репутацію от вона намене нехай і працює. Чув, що люди бачучи оголошення на стовбі про встановлення тарелі ,а там тільки ім'я та телефон, то не довірялись, а шукали по знайомству, щоб не потрапити на халтурянців.
Навігація
Go to full version