Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
VictorZ!:
н-да... демпінг, однако.... Ставимо за $98, з сотні баксів даю здачу 20 грн :2funny: Волинська обл.
Yaro:
--- Цитата: andre33 від 18:21:13, 12 Вересня 2009 --- Панове модератори , зробіть гілку і назовіть її щось на кшталт "Дошка Пошани"
де розміщувати усіх недобросовисних горе-монтерів САТ обладнання :(
--- End quote ---
Тоді вже "Дошка встиду..." An14
kovall:
ти че бахнувся за 750 ставити, блин де живеш, приїду носа розібйю, а тюнера наверно шиїш на місці з другого тюнера за 5 грн проїхавши на зазі 10км, і кажеш бачте якого гарного я вам впарив, а вашому сусіду тре їхати самому з тюнером в руках щоб в сервісі з компютера шили за 30 специ, от клоун і стрибаеш наверно в кросівках цілу зиму, ПІДИ ПОДИВИСЬ ПО ЧОМ ОДЕЖА ТА ЇЖА!!!
stepan_kv:
--- Цитата: Yaro від 07:10:04, 14 Вересня 2009 ---Тоді вже "Дошка встиду..." An14
--- End quote ---
І всі дружно почнуть топити в лайні своїх конкурентів :2funny: :2funny: :2funny:
Android-80:
Коваль, це для тебе,для мене і для більшості хоббі-вкладка,кохана робота,розвиток,шматок хліба а для деяких легкий заробіток(шабашка) :2funny: Ось наприклад мені потрібно заплатити податки,аренду,дати гарантію тощо, а тим хлопакам потрібно лишень встановити,взяти бабки і смахатись...
В нас зараз ціна 850(тернопільська область), а в самому Тернополі 750 грн. :o А що тут дивуватись? Ціна комплекта 50 баксів,поставив за 750грн. і 250-280 грн. чистяком, та щей жодних забов"язань. То тобі потрібно голову сушити не не їм :2funny:, я ще дивуюсь як то це вони по 550 грн не ставлять, адже то аж 100 гривень заробітку :-Р
Навігація
Go to full version