Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
Ogirok:
100 % що можуть.
caxa:
Обдурить неважко -важче завоювать довіру!
vadimd:
Я зараз купив пару дешевих SL35 без мови, і зробив ціну з встановленням 700грн(хід такий рекламний). А в процесі,все одно люди вибирають 4100 за 850грн з установкою.
дядя Міша:
Так,вибір треба мати як в магазині так і на виїзді,з моєї практики установки SAT-TV більшість людей тепер як і раніше інтерисують дешеві системи,до недавнього Глобо і їм подібні а нині Ортони,Оптікуми і т.д.Пояснювати кліентам переваги того чи ішого тюнера -це компетенція,майстерність і уміння продавців продати товар покупцям.В одному магазині на моїх очах,дії продавця, де два однакові тюнера мають значну різницю в ціні, і другі нюанси, де в ціну комплекта входить установка за 50 гр.Хто як може,бо треба якось виживати.І не треба змагатися між собою,а тримати нормальні ціни на обладнання і установку,незабуваючи про якість обслуговування і люди будуть брати ,дешеві і дорогі на свій смак.
валера:
а в мене почали потроху олігархи просинатись, появились закази на дріми ДМ-800, як сказав дядя Миша потрібний правильний трюк з рекламою, а в ціх хлопців головне почати(одному показати) і от посипалось, від першого клієнта з"явилось ще два, правда дуже довго приходиться їм розказувати як ними користуватись, і чого не трогати, але заробіток суттєвий, можна з цим миритись "звідси висновок що криза не так уже і всіх зацепила :2funny:"
Навігація
Go to full version