Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
yuriy71:
дракон з глобо 4100с 950-950грн а з Х-800 1200грн
попит зменшився суттево
дядя Міша:
В Чернівцях на базарі, позавчора,комплект х-820 коштував 100дол.\в гр.казали коло 1000гр.\
Gosha:
--- Цитата: Дядя Миша від 09:08:03, 01 Січня 2009 ---В Чернівцях на базарі, позавчора,комплект х-820 коштував 100дол.\в гр.казали коло 1000гр.\
--- End quote ---
Да хоч з-а 15 грн...
У мене як було 200 баксів - так і є.
І клієнти є.
До речі це не *предел* , - в мене є знайомий, що по 270 баксів дракона ставить....
І теж має завжди роботу.
так що селянам - селянське - 100 грам + пончік, а тим хто робить якісно і гарантію дає -нормальний заробіток.
............................
І вообще, хто так організував немудро голосування?
Що мислиться під словом комплект?
В мене комплект від 170 до 1000 баксів і вище.
Моторна антена, тюнер? , Що таке комплект?
Оголосіть що малось нуавазі?
Які конвертори? Які антени-Харків, чи Тріакс?? Які дісеки? які тюнера-Глобіки - Чи НD 9000 IP BOX?, кабеля які? -халтура, чи Finmark900, чи Trylodgy ?
Чи тут всі змовились до чогось і знають ,що таке комплект?
Таке враження , що тут всі 80 чоловік ,хто проголосував, -з базару зібралися і замість технічної сторони описують хто ,що і скільки заробив на свята.
Товариши базарніки! Будьте ввічливі!
Бо я ні в одну цінову категорію не попадаю.... :D
tosat:
--- Цитата: Дядя Миша від 09:08:03, 01 Січня 2009 ---В Чернівцях на базарі, позавчора,комплект х-820 коштував 100дол.\в гр.казали коло 1000гр.\
--- End quote ---
скільки ж тоді сам Опен Х-820СІ зараз тоді коштує..?
дядя Міша:
Круті ціни на тюнера і установку ще нічого не кажуть про їх якість.Власне я купував дорогі Опенбокси з гарантіею.А насчет селюків то ви праві-бо я сам із села,і деяким людям із села на нинішній день і пончік задорогий. >:(
Навігація
Go to full version