Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..

<< < (54/187) > >>

andre33:
Установка чужого ( клієнтського комплекта -3 головки) завжди у мене була  мінімум 35-40 уе
 + недостаючі деталі - кабель 2.20 грн/ метр , дюбеля , ф-ки ,  усе мусить бути
враховане , якщо виїзд за місто , то ще бензин у дві сторони ;
 Тепер про ремонт.
 Якщо не відомо , що сталося з антеною і клієнт не може пояснити , говорю-виїзд 75 грн,
 решта рахуємо на місці  заміна головки з демонтажем антени - від 130 грн ,
заміна дісека без демонтажа антени -45 грн і так далі , доставити головку - 130 грн

ioan:

--- Цитата: валера від 17:35:31, 09 Грудня 2008 ---це залежить від того хто наскільки себе цінить і свою роботу і наскільки якісно він іі виконує ціна може коливатись суттєво хмеле але на кожну ціну і на кожного клієнта є відповідний установщик :2funny:в мене ціна на роботу дракона 50 американських президентів працюю з1999року тоді була ціна 200 відповідно е-е-ех минули хороші часи хмеле

--- End quote ---
Молодець.Я теж помню ті часи.Першу антену поставив в 1991 від тоді і почалось.Зараз небігаю за кількістю.Ставлю дорого але маю мінімум притензій.
І взагалі про шо мова,чому ми не ціним свеї праці,своїх знань.
Підіт до нотаріуса і завірте любу бюумажку,менше як в 50 гривень вам "КЛЯМЦ" печаткою не обійдеться. От чомусь так виходить всі цінять сої знання та працю тільки не сателітчики.Ну прям "горе от ума"

radioham:

--- Цитата: Ogirok від 18:58:10, 08 Грудня 2008 ---
--- Цитата: Ankl від 17:36:23, 08 Грудня 2008 ---
--- Цитата: Android-80 від 08:35:00, 08 Грудня 2008 ---Аналогічно і у нас. Бюджетний тюнер+дракон=800грн. Вартість комплекту без роботи, кабелю та анкерів. Від ортонів,гробо відмовився. Непогано зарекомендували себе космосати, по відношеню до теперішніх ортонів...

--- End quote ---
спитати хочу, чому ортони ви невстановлюєте що замість них порадите?

--- End quote ---
Так Андроїд ж написав - ....Непогано зарекомендували себе космосати....

--- End quote ---
які імено модели космосатів???

KYJIAK:
Сьогодні до мене приїхав в гості швагро із Хмельницької області.Та й розказує що тарілка  там на три голови,тюнер Глобо 7010 та  установка в цих майстрів коштує 470грн.Да,куди ж ми котимось що не ціним своєї праці. *-R   

rocker:
то якась не та цифра - зараз купити комплект без встановлення дорожче !!!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version