Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
Ogirok:
--- Цитата: Дядя Миша від 21:15:43, 08 Грудня 2008 --- 1,5 місяця назад як поклав дві системи........Далі буде ще менше,...
--- End quote ---
Куда вже менше? 0,75 антени на місяць? :-Р
VovanU:
EUROSKY-3023-950 грн, Gi-770-200 у.о., додаткова на 1 супутник 0,9-350 грн
tarik.sat:
У мене таке питання до установщиків антен:ЯКА повинна бути ціна за настроювання дракона(без стояка)і скільки з встановленням стояка? ЩЕ за заміну головки,
Ціни вказувати тільки за роботу.
валера:
це залежить від того хто наскільки себе цінить і свою роботу і наскільки якісно він іі виконує ціна може коливатись суттєво хмеле але на кожну ціну і на кожного клієнта є відповідний установщик :2funny:в мене ціна на роботу дракона 50 американських президентів працюю з1999року тоді була ціна 200 відповідно е-е-ех минули хороші часи хмеле
NAZAR:
--- Цитата: Ankl від 17:36:23, 08 Грудня 2008 ---
--- Цитата: Android-80 від 08:35:00, 08 Грудня 2008 ---Аналогічно і у нас. Бюджетний тюнер+дракон=800грн. Вартість комплекту без роботи, кабелю та анкерів. Від ортонів,гробо відмовився. Непогано зарекомендували себе космосати, по відношеню до теперішніх ортонів...
--- End quote ---
спитати хочу, чому ортони ви невстановлюєте що замість них порадите?
--- End quote ---
cпробуй Техносат (Сатінтеграл) баксів на 6-7 дорожче за ортона,а по менюшці більш схожий на опенбокс.От тільки дізайн пульта як у ортона-це недолік.А так-досить швидкий і приємний і стабільний тюнерок і не такий тормоз при загрузці,як ортон.
Навігація
Go to full version