Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
DiD /7AHAC:
То kovall
З каналів яб скоріш перевагу віддав Аджарії.
А з бабками раджу ціну казати наперед, щоб потім менінгіту небуло.
Ogirok:
"то чому не можна такі кронштейни ставити???
пі.сі. сам такі кронштейни обходжу десятою дорогою
але цікаво все рівно"
Кронштейни такі (типу гусак він же клюшка він же слоник) мають хворобу - при певних умовах полюбляють ламатися (ви ж добре, напевно знаєте). Тому ставити їх потрібно з особливою обережністю. Наприклад, якщо таке місце: вище 3 поверху, вітряно, внизу
пішохідна доріжка або стоянка автівок - тоді потрібно тричі подумати , чи варто ризикувати.
Ви просто тоді ще небачили нормальних слонів , які у Франківську я беру , та там така товста стінка труби що ти її незігнеш навіть за допомогою іншої труби , товщина десь приблизно 2.5 мм. , і зварка досить надійна і міцна теж . Тяжка правда троха , але вона скоріше з дюбелів вискочить чим зламається . Я памятаю ставив колись тоті нікільовані , то вони гнулися коли трошка більше гайки позатягуєш на кріпленні тарілки , а на цій навіть різьба зірветься , а вона хоть би що , не гнеться ніграма !!! На кортку відстань я теж ставлю триногу , неспорю , на ній краще тим що можна посунути ( підігнути ) трошка кріплення , якщо "невгадав" дирку або сверло пересунулось під час сверління , а коли довге кріплення треба , тоді тільки вона !!!
Denja:
Ігор Горбусь
Зламалось таких дві штуки в місці зварки після урагану зимою...
Ігор Горбусь:
--- Цитата: Denja;10296 ---Ігор Горбусь
Зламалось таких дві штуки в місці зварки після урагану зимою...
--- End quote ---
Ну небуду спорити , у мене і моїх знайомих небуло ще жодного випадку .:confused:
Навігація
Go to full version