Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
stepano:
Та ті хлопці на папу роблять і заробляють мізерні хроші(як спеціалісти,крім дракона і 75*-може,нічого більше не зроблять) а нащот прошивок папа прошиває по 5 гр.,комплектація Куді і Лемберг,думаю вас питань більше не виникне з ціною. 9_4
stepano:
Android-80 старий воїн,відразу догадався!!! O0
Wasja:
За прошивку вже підняли ціну 20 грн, а для тих хто з нами не співпрацював 50 грн.а що робити на хліб якось треба заробляти, а на рахунок зниження ціни на установку то я нарушу домовленість з колегами які також тримають ціну у встановлених межах, а ці заїзжі гастролери незнаю чим керуються. На даний час комплект коштує приблизно 70 у.о. Додайте сюди розхід на пальне (до Львова 80км) плюс виїзд на установку- небачу сенсу брати за установку 480 грн. Чи ті хлопці з якогось благодійного центру, та навіть з тим тюнером Lemberg, що вони ставлять я нерозумію який у них заробіток. :uglystupid2:
валера:
із-за таких козлів скорочується попит на кваліфікованих спеців раніше корів пасли за стограм а зараз навчились вішати тарілки виходить вже на бутилку от вам і благодійна організація.... тут нема чого дивувати в краіні криза народ економить кожну копійку... я думаю треба цей період переждати в нас в Луцьку на базарі є такі громадяни що прошивають тюнера за 5 гривень так що в вас ще жир хмеле
Android-80:
--- Цитата: Wasja від 16:26:15, 15 Листопада 2008 ---я нерозумію який у них заробіток. :uglystupid2:
--- End quote ---
А може вони альтруїсти? Шо в натурі по 480грн. ставлять при теперішньому курсу долара? :uglystupid2: :-Р :o
Навігація
Go to full version