Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
kovall:
капець сьогодны долар7.5 дайте шось від сердця аж нехочиться нічого робити тре брать якусь білявку і техенько на острів де не ловить телефон і нема долара Vic
XYZ:
kovall за що й мова..прокинувся зранку і гллянув на курс..на укр.неті..спочатку фігурував курс 5.5..потім 6..потім 6.20..потім 6.75..потім 7.20..а це по курсу НБУ якого давно ніхто не розуміє..ось так не виходячи з хати навіть..
Android-80:
А я взагалі "забив болт" на установки :-Р Ось просидів сьогодні цілий день в майстерні і заробив купу грошей на ремонтах і прошивках, це як сказати - на прожиття *-W Хоча з теперішнім курсом дійсно армагедон, бо в мене купа товару в магазині, на який ще забито 5-5.2(в залежності від закупи) і ціни дійсно тре попіднімати, хоча надіюсь що курс нормалізується, бо теперішній курс вигідний хіба що "валютчикам". Чесно кажучи, при теперішньому курсі, взападло щось продавати...
P.S. Рекомендую формулу використовувати:
А-ціна комплекту в гривні, до армагедону з доларом(середньо курс 5грн.=1$)
В-теперішній курс долара.
С-ціна в гривні, при поточному курсі долара В.
Формула:А/5XB=C
Приклад: Ви продавали комплект по 800грн., а наразі курс долара 7. Отож маємо: 800/5X7=1120грн.
XYZ:
Android-80 ви може те є то як..закусюйте..адже коли ви підіймете ціну в гривні за труди то у вас різко упаде клієнт..йому ж теж їсти треба і в першу чергу...і вам треба ..поки ціна на основні продукти харчування не змінились..змісту на обслуговування піднімати нема ..тіко на комплектуючі..то вони власне вартують в баксах.нема в Україн свого їх виробництва..
Хоча при таких цінах нинішніх і розцінках я більше сам схиляюсь до думки:
1. 3 міс пакет престижний 135 грн*3=405 грн
2. піключка 39 грн
3. тюнер за 1 грн.
так ту хоч є що подивитись без реклами три місяці!!!!!
А ви на ему навіть на 20 сек гарантії не можете!!!Бо всяке може зненацька статись.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ogirok:
Дивно якось. Чому кажете по 7 доляр?
Я нині по 6,55 купував у Приватбанку.
Шо вже так підріс???
Навігація
Go to full version