Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Ціни на комплекти в Україні ..з установкою..
XYZ:
sashko2 ціна на хліб і т.д..не мінялась...а їсти кожен день потрібно..
Якщо ви піднімете ціну то .будете їли саттб комплект ..
Ogirok:
--- Цитата: XYZ від 11:33:48, 29 Жовтня 2008 ---якщо ви свідомі,що ми в доларовій поки що зоні то пишіть ціни в долярах..а то доллар скаче ж..вчора був 4.5 нині 7 ..звідси і непорозуміння..коли витягують повідомлення н-ої давності..
--- End quote ---
Хлопці, XYZ все добре написав. (Тоді і були такі ціни в регіонах - ). Минає час, тепер зовсім іншу тре казати ціну в гривнях.
І щоб не скакати з гривнями кожен день, ліпше давайте перейдемо на еквівалент ціни в долярах.
XYZ:
Я все своє життя займаюсь саттб і завжди ціна на обладнання була власне в баксах..чи по курсу за який можна купити бакс..щоб купити потім знову аппаратуру...
Другий момент..клієнти яким ви продаєте за гривні не ходять в інет..
Тому варто писати ціну в доллярах а в скопках в баксах..а потім кожен собі розділить..
serg1557733:
Все вірно!!!! евівалент в долярах якщо я вірно розумію не приравнюетться до валютних спекуляцій хто знае бо в мене легальний магазин перевірки не нахлабучать мене?????!!!!!
XYZ:
serg1557733 моя вам рада..в легальному магазині продавайте легальні комплекти-віжн тв і поверхню..а нелегально..що вам на голову спаде..і будете мати кайф..
Навігація
Go to full version