Головна категорія > Українські телевізійні канали

нтв+ нтт і т.д.

<< < (3/5) > >>

Андрій СатГейт:
удар у відповідь кому??

Ігор Горбусь:

--- Цитата: Андрій СатГейт;2961 ---удар у відповідь кому??
--- End quote ---

У відповідь шарінгу Андрюха !

DiD /7AHAC:
Подивимось, як зміняться ціни у НТВ+ Україна та НТТ коли зявиться Віжн ТВ. А кардшаринг - ще один стимул до зниження цін.
Як на мене формування ціни у НТВ - це совковий варіант ведення бізнесу.

Dirty:

--- Цитата: DiD /7AHAC;3951 ---формування ціни у НТВ - це совковий варіант ведення бізнесу.
--- End quote ---

ну чому???

можна для прикладу продати 10 тюнерів глобо по 30 уе і заробити по 3-4 уе на одному тюнері - тобто на 300 уе заробити грубо 40

а можна продати 1 дрім наприклад за 180 уе при закупці 135 - і заробити на меншій сумі ті ж гроші

і мати з тим одним проданим дрімом проблем на порядок менше ніж з 10 глобо, бо дешеве купляють самі знаєте хто....ті хто потім буде доставати чого пропав якийсь канал

пі.сі. у нас кабельне в місті подорожчало, до 20 гривень...так сусідка моїх родичів директора того кабельного чуть не "порвала" і вона ж не одна така...от вам і дешеві послуги - і не заробиш ніц, і жити спокійно не дадуть...

vic:

--- Цитата: DiD /7AHAC;3951 ---Подивимось, як зміняться ціни у НТВ+ Україна та НТТ коли зявиться Віжн ТВ. А кардшаринг - ще один стимул до зниження цін.
Як на мене формування ціни у НТВ - це совковий варіант ведення бізнесу.
--- End quote ---

Я згоден цілком з вами,що як повиться конкуренція то ціни підуть вниз..але з кардшарингом --ні..це зовсім інша технологія і цілком для придатна лише для певної категорії людей..для таких психів як я чи ви..коли ми не лічимо грошей,щоб щось бачити чи мати..бо ми просто фанати..
для простих людей нині і завжди було і залишиться стабільність і простота
в перегляді..ми нині якраз знаходимось на такому зламі усвідомлення і якості і кількості...запевняю вас,коли ви почнете платити 1грн за канал по кабельному тв ,до чого все йде тоді згадаєте і якість і кількість по саттб..
Нині ми знаходимось на перехідному періоді від усвідомлення переваг нашої цивілізації в сатб і техніка і технологія постійно вдосконалюється настільки швидко,що наша деколи свідомість не встигає за досягненнями..
Давайте просто дочекаємось хоча б осені  і побачите самі,що буде і як буде..я думаю що тоді і зміниться і риторика і рубрика..тому головне,щоб і ми з вами були живі і здорові..

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version