Головна категорія > Українські телевізійні канали

Новий пакет Інтер на Amos 2, 4.0°W

<< < (2/22) > >>

DVBDSN:
Бачу ви віднесли як окрему тему .  Не раджу  до ціеї новини приділяти особливої уваги .
Згадайте про Віжин , і як ми ним марили і чекали .

Я просто переказав слух який ходить між тех-робітниками нашого знаного медіагеганта.

sergeny:
Як на мене то Інтер це не віазад!!! Якщо я непомиляюсь то вони були першими в Україні хто почав транслювати через супутник,і як я розумію і версію + зробили тільки для цего....У них є досвід,і не такий як у тих людей з віазада.

slavon:
DVBDSN А чого так писимістично ??? Якщо в пакеті будуть всі українські загальнонаціональні канали (група Інтер+ ті що зараз не доступні в ФТА+ЕМУ з трьох голового Амос, Сіріус, НВ) - наприклад такі Інтер, К1, К2, Ентер Фільм, Ентер Мизік, УТ1, ICTV, Трк Україна, ТРК Новини,  ТВі, Maxxi TV,News One,Pershiy Diloviy, Ru Music,  UTR, Kultura, NTN, Biz TV, ChePe Info,Pershiy Avtomobilniy, а також спортивні ТРК Футбол, Мегаспорт, Евроспорт 1, 2, + декілька дитячих - Мильтіманія, Cartoon Network, , Kids Co, + пізнавальні типу Discovery Channel, National Geographic + 2-3 фільмових то пакет вийде нормальний, а за 15$ на рік це взагалі супер !!!
Будемо надіятись на краще !!! :2funny: :2funny: :2funny:

AndriyLviv:
Одна з найбільших в Україні телекомпаній, медіа-група UA Inter Media Group Limited, формує новий пакет телеканалів на супутнику Amos 3 (4W).

Вчора на цьому супутнику був активований новий транспондер на частоті 10806, V, 27500, 3/4, на якому з'явилися відкриті телеканали: Інтер, Enter Film, Enter Music, Мегаспорт, К 1 і К2.

З телеканалів групи Інтер у новостворений пакет поки не увійшли два канали, це: Інтер + і НТН.

За словами експерта телебачення Олександра Глущенка, телеканал НТН повинен з'явитися в новому пакеті 15 жовтня 2009р., тим самим припинивши мовлення в пакеті українського оператора Укркосмос з супутника Hellas Sat 2 (39E).

Телеканали Enter Film та Enter Musiс знайомі багатьом телеглядачам тому, що мовлення даних каналів здійснюється у відкритому вигляді з супутника Sirius 4 (4.8E). Не виключено, що незабаром і ці канали почнуть мовлення тільки з супутника Amos 3 (4W).

Канали К1, К 2 і Мегаспорт також доступні на супутнику Amos 2 (4W). Мовлення каналів здійснюється з транспондера, що належить ізраїльському оператору Spacecom.

Нові технічні параметри розпосюдження сигналу:

Супутник - Amos 3 (4W)

Частота - 10.806 ГГц

Поляризація - вертикальна

SR: 27500

FEC: 3 / 4

На даний момент мовлення всіх каналів здійснюється у відкритому вигляді.

Віталій Мосейчук, форум журналу "Медіасат"

stepan_kv:
За словами експерта телебачення Олександра Глущенка :-Р :-Р :-Р

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version