Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Технокомовські софти
(1/1)
Steklorez:
На українських, як і на польських сайтах дуже багато посилань на технокомовські софти (6825,6826, 6827), а також софти Technofw (X-650plus/X-750; x-250 x-4500;x-300 x-5000 ), які можуть бути залиті в аріоноподібні тюнера!
Особисто я користувався софтами DvbExtreme, які мені подобались роботою! За вищевказані софти нічого взнати не вдалось! Друзі кажуть, що для їх залиття необхідно спочатку лити мастер-бут 17 або 20, а потім софт! Може хтось розтолкує по простому, і пояснить які переваги між DvbExtreme і Technofw, і як їх заливати в аріоноподібні тюнера! Дуже буде вдячний!!!
fox-taras:
Ліпше тримайся прошивок DvbExtrem вони працюють стабільніше.
Остап:
Технокомівські софти не підтримують високих швидкостей типу 44950 з 53 градуса, решта відмінностей не замічено.
Diller:
Технокомовські софти не монжа заливати у флешки 29w160... . це китайські підпробки тюнерів, а також у деякі DSR 5001 plus( з специфічним ВЧ блоком.).А так бісс редагуеться тай усе інше працює є
oleh61:
--- Цитата: fox-taras від 17:57:31, 22 Вересня 2009 ---Ліпше тримайся прошивок DvbExtrem вони працюють стабільніше.
--- End quote ---
ці софти стабільні,заливаються в усі тюнери(майже в усі),але як там блокується меню?канали?щось я забув-тормознув?"вікові зміни",чи що? :-Р підкажіть ca.,
Навігація
Go to full version