Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Маленькі хитрощі при встановленні антен

<< < (3/10) > >>

zioom:

--- Цитата: caxa від 22:33:58, 17 Червня 2008 ---"Харківську" антену на "низький" супутник я інколи встановлюю так, може кому знадобиться.

--- End quote ---
Простіше антену поставити вверх планкою.

caxa:

--- Цитата: zioom від 22:40:21, 17 Червня 2008 ---
--- Цитата: caxa від 22:33:58, 17 Червня 2008 ---"Харківську" антену на "низький" супутник я інколи встановлюю так, може кому знадобиться.

--- End quote ---
Простіше антену поставити вверх планкою.

--- End quote ---
Тоді вона задрата дуже в гору і більші проблеми з снігом,а на рахунок збільшення моменту від вітровоі нагрузки -там запасу хватае ,перевірено.

Ogirok:

--- End quote ---
Цікавий вихід з ситуації, спасибі.

M1sha:
От буває вилізеш кудись  повище, а там труба добре вбетонована стоїть та от тільки біда що діаметер   завеликий.Для такого випадку маю не  стандартні хомутики. Виготовляю їх сам з металевого прутика  десь 8грн/метр нарізаний М8 коштує, з одного виходить 2-3 хомутики.Згинаю після нагріву на газплиті.
Економиться час і кронштейн.На фото для порівняння прикладено стандартний кронштейн від антенки 0,95м.Думаю що можливо виготовити хомутик щоб прикручувати зразу до стандартного стовба які використовуються в єл.мережі! :o

Yaro:

--- Цитата: M1sha від 22:31:46, 10 Липня 2008 ---Думаю що можливо виготовити хомутик щоб прикручувати зразу до стандартного стовба які використовуються в єл.мережі! :o

--- End quote ---

Особливо це оцінять електромонтери, їм потім по цих слупах лазити, у випадку чого...цікаво, що вони з тією антеною зроблять? Або як вийдуть їз ситуації? А може, й не захочуть виходити? Хазяїну антени - гемор сто проц. Про це не думав? Нічого особистого, от тільки електростовпи - то для електрики, для антен своє має бути, ІМХО.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version