Приймачі DVB-S/S2 > Smart

SMART-MX04

<< < (3/7) > >>

SergeyS:
Сам і відповім на своє питання. Звичайний лоадер не хоче завантажувати прошивку. Прийшлося використати альтернативний. Якщо кому треба - викладаю. Він правда на німецькій, але інтуітивно зрозумілий по аналогу з глобовського лоадера. Користуйтеся на здоров'я!!! Якщо кому допоможе - буду радий! Удачі!

b.wan:
Вибачаюсь не заглядав на дану тему . Добавляю новий дамп на СМАРТ МХ 4 з обновленими ключами и каналами УТ1...ОК. А також загрузчик. Заставка змінена  и канали редагував SmartEditorom  після цього нехоче працювати  System-Upgrade. А ALIMINIUPG. Vr.4.0. без проблем. З ключами  в даному аппараті також ніяка прага не працюе так як потрібно.Сам їх встановив лише штук 10 коли небуло вибору в 2008  році.

Skyper:
Мій дамп 4W-4.8E-13E-75E посортовано по тематиці, без фаворитів. Канали не перескановувати, щоб при скануванні не змінилась назва каналу, інакше канали кодовані в БІСС відкриватись не будуть в зв'язку з тим, що ключ прив'язаний до назви каналу.

sa3500:
Дамп для Smart MX04 вiд   8.01.13

(4W - 4.8 -13 -75E)

[*]Канали на кирилицi

[*] Интер+ на новiй частотi
[*]Зробленi всi змiни в каналах та biss ключах

[/list]

b.wan:
Дамп SMART MX 04 на- 4W-5E-13E.+75e+(90e.в кінці списку). Без радио. Фаворит-1. Лого різне.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version