Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Мультифід: 75*Е-60*Е-53*Е

(1/2) > >>

werdna12:
Хлопці! Буде працювати такий мультифід: 75*Е-60*Е-53*Е з умовним фокусом в 66*Е на тарелі d=92см (Зах. Україна), і чи мож буде то дивитись?

Ігор Горбусь:
Повино працювати , але я не зрозумів як то з умовним фокусом в 66* .... ,
колись таке мав на 110 см , 60-тий в центрі , для чого 66* пхати у фокус ?

SERS3333:

--- Цитата: werdna12 від 21:42:00, 27 Серпня 2009 ---Хлопці! Буде працювати такий мультифід: 75*Е-60*Е-53*Е з умовним фокусом в 66*Е на тарелі d=92см (Зах. Україна), і чи мож буде то дивитись?

--- End quote ---
Трудно віриться , може бути хіба на тарелі 120см

дядя Міша:

Ігор Горбусь правий, подивіться мультифід з ліва, здається тарілка 1.20 а може і 90 бо видно два болти на тарілці , 60* по центру без всякого умовного 66*

tosat:
Дядя Міша, я Вас трохи покритикую.., подивіться на тарілку з полярною підвіскою справа - куди дивиться полярна вісь..?А вона повинна бути настроєна на південь, інакше працювати не буде..
Тарілка лівіше (знизу) це чистий "дракон", судячи з її розміщення..А та що вище також на полярці ( видно ззаді актуатор)..
Про мультифід 60 і 53Е - його я колись робив, працювало на стандартній 0.85 більш-менш з фокусом 60 Е, 75Е не пробував , бо маю окрему 1.10 тарілку, хочу замітити, що на 75 град fec 7/8, так що при середньому дощі вже проходить часткове пропадання сигналу..

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version