Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом
Orton 4100c через 10-20хв. пропадає сигнал.
Ankl:
відповідь №7 (див вище) замінити смдешні коденсатори (С5 біля кварцу стоїть)
Ankl:
сьгодні принесли тюнер по гарантії Ортон 4050С через декілька хв сипе картинку втрачається сигнал.
міряю на виході LD1117 замість 1,8ВV 3,1 V , добре, міняю ,і нічого....відпаяв вивід виходу 1,8V та на пятаку під стабілізатором таки присутньо 3,1V ,все думаю проц :((тай щей він таки гарячий що не втримаєш пальця), або, думаю можливо десь замкнення на платі,
взяв по схемі виписав по яким виводам заходить 1,8V , а по яким 3,3V і якщо виводи сусідні то там має бути замкнення, і так і вийшло 109 і 110 виводи проца... між ними виявилась мааалесенька капелька припою що й коротило. *oohaa*
sazan:
А про жовтий запобіжник біля LM317 забули?попробуйте його закоротити.
rakivhutor:
--- Цитата: kristin33 від 07:54:25, 05 Серпня 2009 ---Orton 4100c через 10-20хв. пропадає сигнал.
--- End quote ---
В мене було те саме, тільки дійшло до 10 секунд.
Я взяв кусок льоду, помістив в поліетиленовий пакет і "тикав" ним кожну підозрілу дедаль.
Через хвилину несправність була знайдена-перегрівався варістор (див. вкладений файл), якщо це варістор. Я випаяв цю деталь із робочого тюнера і все запрацювало.
Але виникла інша проблема, не можу знайти аналогічну деталь для відновлення роботи тюнера, який пішов на запчастини. Маркування з іншоі сторони варістора SG6A.
Можливо хто допоможе порадою.
Спасибі.
SERS3333:
То не варістор ,а запобіжник , просто постав перемичку
Навігація
Go to full version