Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

ORTON - сьома серія (7000с )

<< < (3/4) > >>

Ігор Горбусь:

--- Цитата: vaping від 19:44:35, 08 Жовтня 2009 ---Допомож!ть будьласка знайти причину ORTON  - сьома серія (7000с ) п!сля дек!лькох хвилин роботи знижу!ться сигнал до повного зникання при переход! на другий канал знову сигнал внорм!, дек!лька хвилин ! сигнал зникае. Може хтось з цим зтикався?

--- End quote ---

Я би краще радив тобі поміняти тюнер там де брав на інший ,
а брав напевно не давно судячи що це нова серія тюнерів !

sienya:

--- Цитата: Ігор Горбусь від 04:59:07, 09 Жовтня 2009 ---
--- Цитата: vaping від 19:44:35, 08 Жовтня 2009 ---Допомож!ть будьласка знайти причину ORTON  - сьома серія (7000с ) п!сля дек!лькох хвилин роботи знижу!ться сигнал до повного зникання при переход! на другий канал знову сигнал внорм!, дек!лька хвилин ! сигнал зникае. Може хтось з цим зтикався?

--- End quote ---

Я би краще радив тобі поміняти тюнер там де брав на інший ,
а брав напевно не давно судячи що це нова серія тюнерів !

--- End quote ---
Погано пропаяний процесор.

sienya:

--- Цитата: орлик від 20:09:18, 08 Жовтня 2009 ---Підтверджую, що в Ортон7100с фотоприймач припаяний не навпроти віконечка. Сьогодні 2шт. розбирав і підправляв елемент, заодно й віконечко розширяв - стирав краску. Так-що це не брак пульта. А взагалі тюнер на перший погляд не поганий - подивимось далі...

--- End quote ---
Я замінив пульт, працює, перевіряв на відстані до 8 метрів.

search:
п!сля дек!лькох хвилин роботи знижу!ться сигнал Спробуй прошити софтом  1.2.79.

SashaTv:
То vaping:мало даних-наприкл яка напруга виході LNB в момент пропадання сигналу.Але з тим що у даній ситуаціЇ замінити LM317[брак] і спробувати підключитись до LNB навпростець.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version