Приймачі DVB-S/S2 > DBox-2

Простий запис відео з DBOX2 на РС

(1/2) > >>

Blackbot:
Хочу запропонувати усім власникам цього чудового апарату, мій спосіб запису відео з бокса на комп'ютер.
(Користуюсь цим способом скільки ресивер пам'ятаю)
Спосіб працював і працює на всіх версіях енігми, не відомо як буде працювати на інших іміджах.

Для початку нам необхідна програма для захвату зображення WinGrab ZapIt Edition v0.82 (завантажити нижче теми)
1. Вмикаємо потрібний канал для запису;
2. Запускаємо WinGrab ZapIt Edition v0.82:

3. Вибрана стандартна функція Grab into a program stream file, натиснемо Next
4. Вводимо у стрічку dbox IP - IP адресу вашого ресивера (у моєму варіанті 192.168.1.32) і тиснемо Next:

5. Тепер вибираємо шлях для запису файлу в стрічці  Program stream file  (у моєму варіанті d:/out.mpg) і тиснемо Next:

6. Тепер перед вами таймер, Ви можете планувати час ввімкнення запису та коли завершити його автоматично програмою, але на даний момент нам потрібно почати запис зараз, тому я не активую таймер та натисну Next:

7. Тепер почався запис у вікні максимально доступна інформація про стан запису:

SergeyEM:
Гарна програма, але канали пакету "Триколор ТВ" записує тільки декілька хвилин і видає помилку.

Blackbot:

--- Цитата: SergeyEM від 11:20:49, 14 Липня 2009 ---Гарна програма, але канали пакету "Триколор ТВ" записує тільки декілька хвилин і видає помилку.

--- End quote ---

Хм... Дивно... :o
В мене Триколору немає, дивлюсь НТВ+ на них проблем не бачив з записом.

nzoran:
NGrabLite працює краще.

Blackbot:
Можливо! Але для користуванням NGrab потрібно встановлювати додаткові плагіни для старту та закінченню запису. Можливо NGrab краще працює але ця стаття присвячувалась простому запису, для якого не потрібно додаткових плагінів. Достатньо запустити програму на ПК

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version