РАДІОЗАВАДИ - електромагнітне випромінювання будь-якого походження, яке перешкоджає нормальному прийманню та/чи передаванню радіосигналів.
Почав тестувати місце. На південь перед антеною сусіди забудували додатковий поверх: особняк, зелена черепиця, металева. Хотбірд та Амос віднайшов у лічені секунди (аналоговим ресивером). Сіріус не залочувався, ну думаю, якраз випадає на скат даху, який дуже близько. Добре. Лізу на комин. Встановив на комині триногу. Місцевість стала відкритою, хоч полярку став.
Завісив квадро дракона. І тут проблема: не можу віднайти сіріуса (12073). Знайшов, що цікаво по Тисі (12672). 5 канал новин (11766) скаче 99 - 40 - 30 - 0 відсотків.
Замінив квадрика з Орто на Євросат. Те саме. Підставив замість Фергусона Ортон. Далі підставив свою, вже перевірину дома тарель - ті самі проблеми зі Сіріусом: Тіса, в якої слабий сигнал у Львові йде на повну, а Ентер фільм та іже з ними гуляють 90 - 0 відсотків.
З Хотбірдом проблем не відчув, на Амосі загалом все гаразд, крім транспондера 11572 - зривало.
Місце - Львів, район Княгині Ольги. На відстані 100 метрів висить ще одна антена, яку я ставив рік тому. Проблем з нею нема, бо вже господарі дали б чути.
Висновок один ...