Автор Тема: РАДІОЗАВАДИ  (Прочитано 1509 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Ogirok

• Модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +271/-0
РАДІОЗАВАДИ
« : 03:44:03, 11 Липень 2009 »
РАДІОЗАВАДИ  - електромагнітне випромінювання будь-якого походження, яке перешкоджає нормальному прийманню та/чи передаванню радіосигналів.

Вчора напахався як тато карло. Ведешкою обробив заіржавілу різьбу на кріпленні антени (зеркало офсет 90 - алюміній) , розібрав все, зачистив кріплення, пофарбував, встановив квадрики на драконі.
Почав тестувати місце. На південь перед антеною сусіди забудували додатковий поверх: особняк, зелена черепиця, металева.  Хотбірд та Амос віднайшов у лічені секунди (аналоговим ресивером). Сіріус не залочувався, ну думаю, якраз випадає на скат даху, який дуже близько.  Добре. Лізу на комин. Встановив на комині триногу. Місцевість стала відкритою, хоч полярку став. 
Завісив квадро дракона. І тут проблема: не можу віднайти сіріуса (12073). Знайшов, що цікаво по Тисі (12672). 5 канал новин (11766) скаче 99 - 40 - 30 - 0 відсотків.
Замінив квадрика з Орто на Євросат. Те саме. Підставив замість Фергусона Ортон. Далі підставив  свою, вже перевірину дома тарель - ті самі проблеми зі Сіріусом: Тіса, в якої слабий сигнал у Львові йде на повну, а Ентер фільм та іже з ними гуляють 90 - 0 відсотків.
З Хотбірдом проблем не відчув, на Амосі загалом все гаразд, крім транспондера 11572 -  зривало.
Місце - Львів, район Княгині Ольги. На відстані  100 метрів висить ще одна антена, яку я ставив рік тому. Проблем з нею нема, бо вже господарі дали б чути.

Висновок один ...

Відсутній andre33

• Світла пам`ять
  • Ветеран
  • Рейтинг: +1753/-2
  • Lemberg
РАДІОЗАВАДИ
« Відповідь #1 : 05:15:10, 11 Липень 2009 »
Подібне також мав , зліва від антени десь метрів 300 були сотові БС
видно антена чіпляла їх боковим пелюстком діаграми направленовті,
брав лист бляхи , що знайшов на даху , ставив збоку антени  -усе пучком !
Так його там і закріпив .Зараз по Львову тих БС понаставили досить ,
а може десь мачта Мітрісу є ? 

Відсутній Ogirok

• Модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +271/-0
РАДІОЗАВАДИ
« Відповідь #2 : 20:23:33, 26 Липень 2009 »
andre33, дякую за пораду.
Я за кілька днів був у тому особнячку, тай, думаю, спробую. Знайшов кавалок потріпаної оцинковки, затулив антену із західного боку, сигнал відновився.
Але виявилося, що бляха має бути не просто з якогось боку янтени, в моєму випадку тре було поставити лист так, ніби він - продовження зеркала.