Технічний відділ > Питання, пов'язані з ремонтом.

Схеми телевізорів.

<< < (3/4) > >>

vasjabr:
По теорії то так... В даній моделі стоїть STV8172A. З даташита зрозумів, що конденсатор вольтодобавки стоїть на 3-6 ногах? ca.,
Попробую методом научного тику

vasjabr:
Заміною даного конденсатора вирішилась проблема. Але якщо схему конкретно на Saturn ST-TV21SF2 шасі HX-21P08 хтось розкопає- прохання скинути на майбутнє. Спасибі! ca.,

Джонсон:
Всім доброго дня. Назріла така проблема, може хтось поможе. Принесли телевізор Philips 29PT8520/12, не включався. Я найшов пробитий конденсатор (синя таблетка) біля транзистора НОТ, марка BU2527AX, викинув його, телевізор запрацював. Працював правда недовго, тепер знов не включається. Транзистор похоже справний, тестер показує Е -> B = 541, C -> B = 462. Може в когось є такий, перевірте будь-ласка ці виміри, чи співпадають. І от власне цікавить чи могло те, що я викинув той конденсатор, потягнути щось за собою, чи це щось інше? І чи може це бути НОТ транзистор.
Додано: 11:29:18, 27 Липня 2017Пардон, забув написати, той конденсатор був між емітером і колектором транзистора НОТ.

vasjabr:
 Ваня, як на мою скромну думку- там стояв варистор, якого не слід було викидати... уважно передивися ще раз об"вязку транзистора. Схему ще не знайшов?  ca.,

Джонсон:
Схему найшов. Там був конденсатор, правда на схемі їх два,  в мене був один. На скріні цей кусок схеми.[/URL][/img]
Додано: 13:22:19, 27 Липня 2017Як тут нормально вставити картинку, не можу зрозуміти. от ссилка на скрін
http://piccy.info/view3/11414583/ff7160aa9260d51c5cd9cba3b68a593b/

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version