Приймачі DVB-S/S2 > Питання пов'язані з ремонтом
JTAG OPTICUM 4100C
jvpx:
To remax
Першим ділом перевірте розпіновку EJTAG на мамці(прозвонити "землю"),як правило в цих тюнерах розпайка виконана навпаки по відношенню до маркування на платі.
Крім того необхідно на вхід RST подати 3,3V (можна завести з блоку живлення).
Те,що схема зібрана на опорах,теж може зіграти свою роль-бувають затики.Раджу зробити на мікросхемі. ca.,
tosat:
десь раніше читав, що потрібно лєд індикатор відключати (може мішати), попробуйте..
SERS3333:
--- Цитата: remax від 18:19:00, 04 Листопада 2009 ---Трохи заплутався... Раніше вже відновлював Глобо 7010, а от з Ортонами не мав справи. Так от, красний ламп горить, як ДЖИТАГ підключаеш, та на табло різні цифри, як тиснеш на КОННЕКТ цифри на табло Ортона міняються, але законектити я його не можу, проц не опреділяє, жабку зняв...
Підкажіть, що роблю не так, схема точно робоча, на опорах, драйвер стоїть, прога теж робоча, провода теж у порядку, може я чогось не зробив?
--- End quote ---
Зніми перемичку для переводу проца в DEBUG
peetr009:
Я теж пару днів бавився з двома апаратами ортон4100 і глобо 7010 і в обох результатах мав неконект, тобто визначався проц 0000 і все... Проблема вирішилась на іншому нотбуці, там одразу все оприділилось на обох глобіках O0 Зараз граюсь з параметрами лпт-порту в біосі, там якась проблемка з параметрами. Прикол, що джитаг до 5518 на глючному нотбуці працює справно :o
BRISNIK:
Чим конвертувати файл ABS в BIN
не пиши одне і те саме по 2 рази..
Навігація
Go to full version